Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek abnormális az,...

Szerintetek abnormális az, hogy szégyenlek rövidnadrágot hordani?

Figyelt kérdés

Talán megszokás, meg neveltetés kérdése is, de úgy érzem, a rövidnadrág túl sokat mutat, így túl "intim". Itthon a szobában, egyedül még elmegy, de mások előtt, főleg az utcán elképzelni sem tudnám, hogy úgy mutatkozzak. Rosszul is lennék, ha ilyen hiányos öltözékben kellene kimennem.

A rövidujjú inget meg pólót simán el tudom fogadni, de a rövidnadrág számomra valahogy egészen más. Komolytalannak is érzem valahogy.

Vannak ugyan ismerőseim, akiket még sosem láttam rövidnadrágban, de tudom, hogy nem a szemérem miatt, mert ők egyáltalán nem szégyenlős típusok.

Ui.: férfi vagyok, a korom nem lényeges, mert mindig így éreztem, még gyerekként is.

Kérem, a durva és poénos beszólások mellőzését.

2013. júl. 22. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Manapság senki nem hord rövidnadrágot, mert amit annak hívnak, az valójában térdnadrág. Fiúk egyáltalán nem hordanak rövidnadrágot, hiszen 1990-ig a z ágyékig, maximum a combközépig érő nadrágokat hívták rövidnek. Utána jött az amerikanizálódás, és egy pillanat alatt eltűntek ezek, helyébe jöttek az álszemérmes térdnadrágok, melyek azóta is befagytak a divatba, semmi változás nincs.
2017. dec. 10. 08:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem hordok rövidnadrágot (azaz térdet), hasonló okok miatt. Túlságosan szexuális, nagyon megbámulnak az emberek, így hosszúnadrágban jobban el lehet bűjni.

Egyébként onnantól ered nekem ez a dolog, hogy gyerekként észrevettem, hogy ha rövidnadrágban vagyok, akkor a hosszú fűszálak csiklandozzák a lábszáramat, és folyton vakarózni kellett. Ezt megelégeltem, és onnantól soha nem vettem fel rövidnadrágot.

2017. dec. 10. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!