Szerintetek abnormális az, hogy szégyenlek rövidnadrágot hordani?
Talán megszokás, meg neveltetés kérdése is, de úgy érzem, a rövidnadrág túl sokat mutat, így túl "intim". Itthon a szobában, egyedül még elmegy, de mások előtt, főleg az utcán elképzelni sem tudnám, hogy úgy mutatkozzak. Rosszul is lennék, ha ilyen hiányos öltözékben kellene kimennem.
A rövidujjú inget meg pólót simán el tudom fogadni, de a rövidnadrág számomra valahogy egészen más. Komolytalannak is érzem valahogy.
Vannak ugyan ismerőseim, akiket még sosem láttam rövidnadrágban, de tudom, hogy nem a szemérem miatt, mert ők egyáltalán nem szégyenlős típusok.
Ui.: férfi vagyok, a korom nem lényeges, mert mindig így éreztem, még gyerekként is.
Kérem, a durva és poénos beszólások mellőzését.
Egyébként én sem hordok rövidnadrágot (azaz térdet), hasonló okok miatt. Túlságosan szexuális, nagyon megbámulnak az emberek, így hosszúnadrágban jobban el lehet bűjni.
Egyébként onnantól ered nekem ez a dolog, hogy gyerekként észrevettem, hogy ha rövidnadrágban vagyok, akkor a hosszú fűszálak csiklandozzák a lábszáramat, és folyton vakarózni kellett. Ezt megelégeltem, és onnantól soha nem vettem fel rövidnadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!