Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek abnormális az,...

Szerintetek abnormális az, hogy szégyenlek rövidnadrágot hordani?

Figyelt kérdés

Talán megszokás, meg neveltetés kérdése is, de úgy érzem, a rövidnadrág túl sokat mutat, így túl "intim". Itthon a szobában, egyedül még elmegy, de mások előtt, főleg az utcán elképzelni sem tudnám, hogy úgy mutatkozzak. Rosszul is lennék, ha ilyen hiányos öltözékben kellene kimennem.

A rövidujjú inget meg pólót simán el tudom fogadni, de a rövidnadrág számomra valahogy egészen más. Komolytalannak is érzem valahogy.

Vannak ugyan ismerőseim, akiket még sosem láttam rövidnadrágban, de tudom, hogy nem a szemérem miatt, mert ők egyáltalán nem szégyenlős típusok.

Ui.: férfi vagyok, a korom nem lényeges, mert mindig így éreztem, még gyerekként is.

Kérem, a durva és poénos beszólások mellőzését.

2013. júl. 22. 20:49
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
ugyanez van velem is bár én lány vagyok:D hát,ezen nem tom hogy kell változtatni,nekem csak annyi,hogy a suliban nem tudok rövidben lenni, otthon mindig abban vagyok.
2013. júl. 22. 21:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Megértelek. Én, ha lány lennék, se járnék soha rövidben...
2013. júl. 22. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem abnormális!
2013. júl. 22. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban ez már abszolút nem intim téma. Kicsit furcsa , te képes vagy 35 fokban is hosszú nadrágban lenni? Egyébként férfiaknál szerintem a halásznadrágok vagy térdig érő nadrágok valóak ha rövidben gondolkzunk. De mindent egybekötve te úgyis azt veszel fel amiben jól érzed magadat. Szoktam látni hosszúnadrgában férfiakat a nagy melegben. Lehet vki takar vmit vagy mert a munakhelyi körülményeknek kell megfelelni

Egyébként akkor strandra se jársz? Vagy akkor is hosszúban nyomod?

2013. júl. 22. 21:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a nagy melegben valóban kényelmesebb a rövid/halásznadrág, de a szégyenlősségem ekkor is győz, így fel sem merül.

Nem járok strandra sem. Kíváncsiságból, mert ki akartam próbálni, régen voltam egyszer-kétszer strandon, de jó messze a lakóhelyemtől, nehogy véletlenül ismerőssel találkozzak. Ma már nem akarnék menni.

Igazad van, ma már nem intim ez a téma, lehet, elmaradott vagyok, mert nekem még az...

2013. júl. 22. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok, bár én lány vagyok. Mindig bajban vagyok ebben a melegben, mert nem tudok mit felvenni..rövidnadrág még oké, de muszáj alá valami vékony harisnyát vagy leggingset vennem, mert rosszul érzem magam, ha látják a lábam, pedig 50 kg se vagyok, szóval "elvben" felvehetném..

23L

2013. júl. 22. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Bár én a halásznadrágot még felveszem. Ha meg lány lennék akkor p*csagatyába mászkálnék. :DDDD
2013. júl. 23. 03:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de utcára sosem vennék fel rövidnacit.
2013. júl. 23. 08:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,de én azért mert vékonyak a vádlijaim és nem is egyformák. Ha normális lenne biztos hogy mindig hordanám,így csak akkor veszem fel ha már nagyon meleg van.
2013. júl. 23. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Mióta eszemet tudom azóta hordok rövidnadrágot, hiszen a szüleim azt adtak rám nyáron és így teljesen természetes számomra, A strandon is csak "fecske" úszónadrág volt sőt a fürdővárosokban is leginkább így mászkáltunk az utcán is. Akkoriban ez természetes volt.?

30éve fiú shortot menő márkában olyant tudtam venni amilyen rövidet most a lányok hordanak és ez nem zavart senkit, nem szóltak meg, nagyon szerettem és jól éreztem magam benne.

Éppen tegnap szóltak meg a combközépig érő farmeromért(nem is olyan rövid mint szeretném). Manapság minden "gáz" ha nem trendi és mindenkit mocskolnak köcsögöznek.

A lényeg, hogy szerintem nem abnormális a viselkedésed, hordd nyugodtan amit szeretsz és ne foglalkozzál mással.És ezen van a hangsúly: érezd jól magad a saját bőrödben ne legyél trendi!

2013. júl. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!