Szoktatok otthon meztelenül lenni?
Csak ha egyedül vagyok itthon. Mások előtt nem meztelenkedem csak a párom előtt maximum, de akkor sem mindig. Ha nagyon meleg van a lakásba ahol egyedül élek akkor mindig meztelenre vetkőzöm amint hazaérek munkából, suliból. Legtöbbször csak egy bugyi szokott rajtam lenni, de nyáron nagy melegbe amikor van már 30 fok bent akkor semmi nincs rajtam.
Én inkább csak fürdés után vagyok meztelen, meg úgy is alszom, akkor télen is mert itt akkor is megy rendesen a fűtés és azért 24-25 fok így is van télen és akkor fürdés után simán el nudizok itt.
14 éves korom óta alszom meztelenül, soha nem volt azóta pizsamám meg hálóingem, nagy ritkán veszek magamra egy hosszú pólót ha kicsit hűvösebb van de imádok meztelenül aludni, meg sokkal kényelmesebb és egészségesebb fürdés után a testemet szellőztetni minthogy egyből magamra kapjam valami pamut vagy műszálas göncöt. 22/N
Igen szoktam.
Nem vagyok a család előtt szégyenlős.
32N
Nem. Ha egyedül vagyok otthon akkor sem. Nem érezném úgy jól magam.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!