Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik egyáltalán pánt...

Létezik egyáltalán pánt nélküli melltartó 75/A-s méretre? (Amit eredetileg is így gyártanak, és nem az az állítható pántú. )

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy létezik. Ázsia centerben van nagyon sokféle (ha pesti vagy) és elég olcsó áron. Ha vidéki vagy akkor nem tudom hol lehetne venni.
2009. okt. 20. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
persze h létezik:D nekem ilyen van egypár.. mammut, tezenisben vettem:D
2009. okt. 20. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. : ) Paksi vagyok, és itt még sehol nem találtam :\
2009. okt. 20. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
létezik, én is vettem a tescoban (f&f) egy feketét, nagyon szuper, belül van körben szilikoncsík h ne csússzon le, és pánt is volt hozzá, amit többféleképpen rátehetsz. Igaz ez nyáron volt, de meg kell nézni, hátha van még. amúgy asszem 2000 ft körül volt
2009. okt. 20. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen típusút, amit az előző válaszoló írt, lehet kapni a Takkóban és a C&A-ban is hasonló áron. Persze Trimphot is találsz, de az 8000 FT-tól kezdődik.
2009. okt. 21. 20:04
 6/6 anonim válasza:

pont ma vetem egy kisboltban, nagyon jó puha az anyaga:P

kérdezd meg az eladót, ha van ő úgyis tudni fogja.

2009. dec. 21. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!