Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dr Martens bakancsot hol...

Dr Martens bakancsot hol tudok venni?

Figyelt kérdés
Dr Martens bakancsot szeretnék venni Budapesten, de nem tudom hol lehet. Tudtok segíteni? Esetleg árat is mondanátok (8 soros, egyszerű, fekete)? 14L

2013. júl. 16. 14:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kicsit később, de szeretnék válaszolni a 7. kommentre. Vicces amugy, mert körülbelül pont ekkortájt, amikor te írtad ezt a kommentet, kezdtem el ugy igazán Martenst is hordani, meg One Direction fan lenni. És nem értem a kettő miért zárka ki egymást? Azért, mert te a beszűkült látókőrű agyaddal csak a punkos fekete, bordó és egyéb semleges színekben tudsz gondolkozni? Miért ne hordhatna egy 1D-t hallgató, Martenst? Mi köze ennek a zenéhez? Elmondom neked kedvesem, hogy nem csak punk és rock stílusú bakancsok vannak. Lehet kapni sima feketét, meg van egy csomó féle színes meg mintás. Például én az utóbbiakat hordom. Rendelkezem egy teli fűzöld és egy citromsárgával is, ami tökéletesen illik a hippis stílusomba. Full színekbe járok virágkoszorúval, színes Martenssel és 1D-t hallgatok főleg. Még mindig azt gondolod ez rémes párosítás?
2017. jan. 10. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!