Lányok! Nektek mi a véleményetek a mai páva gyerekekről?
Figyelt kérdés
Szerintem nagy sz*r az egész. Hogy néznek már ki? :D2013. júl. 16. 12:17
2/10 A kérdező kommentje:
Hát kb.
2013. júl. 16. 12:19
3/10 A kérdező kommentje:
Jah és bocsi elirtam.: mai páva fiúkról*
2013. júl. 16. 12:20
4/10 anonim válasza:
Rühellem őket! Az egy dolog, hogy úgy néznek ki, ahogy. Oké, nem egy szép látvány, főleg, amikor olyan rémesen ráncolják a homlokukat a tükörben iPhone-nal fotózott képeiken, de jó, ha nekik ez tetszik, akkor hajrá.
Na de ez a flegma viselkedés, amelyet minden példány olyan remekül alkalmaz, az egyszerűen idegesítő. Miért kell úgy csinálni, mintha ők lennének az Atyaúristen, aki leszar mindent és mindenkit, kivéve persze saját magát, merthogy ő milyen faszagyerek.
5/10 anonim válasza:
Ez csak egy új divathullám, nem kell felkapni az agyvizet. Majd ez is lemegy. Pont a polgárpukkasztás miatt csinálják, mint annak idején az acélbetétesben futkározó punkok, akik egy szerszámos láda teljes tartalmát aggatták magukra.
6/10 A kérdező kommentje:
4. válaszoló igazad van. Csak sajnos a lányok az ilyen emberekre buknak manapság... A normális fiúk meg lev annak sz*rva...
2013. júl. 16. 13:42
7/10 anonim válasza:
Nyomorékok a páva fiúk-.- csak is normális srácok jöhetnek szóba:) előbb halnék meg mint ilyen hulladék fiúkkal legyek együtt:D
8/10 anonim válasza:
Kezdek hozzájuk szokni. Kissé elkeserítő, hogy alig látszanak ki a földből ezek a kisfiúk, az első szél kettétöri őket, és mégis azt hiszik, övüké a világ. Remélem, majd kinövik, hisz' mégis csak a jövő nemzedéke... :D
9/10 anonim válasza:
kb annyi h FÚJ :D nem jönnek be!
10/10 anonim válasza:
Egyre rosszabbak. Es mar nem csak a kulsejuk visszataszito. Flegmak, bekepzeltek, rosszindulatuak, sunyik, gonoszak, nem becsulnek semmit, elegedetlenek. Pletykasabbak, mint a lanyok. Nem tudom miert tetszik ez a mai fiataloknak. Szerintem rossz rajuk nezni, veluk beszelni meg inkabb. A stilusuk visszataszito, es nem csak a ruhazatrol van szo. Toplistas disco zene, amit 3 naponta megunnak, ugyan azok a pocsek filmek, konyv pedig a kezukbe sem erhet. Lehet, hogy ez csak sztereopitia, nem feltetlenul igaz mindegyikukre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!