Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek sportosan csinos?

Hogyan legyek sportosan csinos?

Figyelt kérdés
Elég sportos vagyok, kosarazok, és minden hétvégén úszok is hobbi szinten, így ez kihat az öltözködésemre is. Szeretnék változni, kicsit nőiesebb lenni, de azért megtartani a stílusomat. Hogyan tegyem? Tudnátok képeket is linkelni? Minden rendes válaszolónak köszönöm!!:) 15/L

2013. júl. 11. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szép, csinos felsőket hordasz, már az sokat dob rajtad. Például ilyenekre gondoltam: 1. [link] (ezekhez hűvösebb időben kardigánt, vagy bolerót is vehetsz)

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Felvehetsz hozzájuk mondjuk farmert és balerinát. Meg egy kis szájfény és szempillaspirál is jól jöhet.:))

2013. júl. 11. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bár ezek lehet, hogy nem tartják meg annyira a stílusod, de remélem azért segítettem.
2013. júl. 11. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, még jöhetnek képek!:)
2013. júl. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!