Hol lehet enyhén ribis, de csinos ruhákat venni olcsón?
Figyelt kérdés
Kivágott, csipkés felsők, rövid, nőies szoknyák, rózsaszín farmer, ilyenekre gondolok.2013. júl. 8. 11:21
1/4 anonim válasza:
Nagyjából bárhol.
A csipkés ruhadarabok még mindig elég nagy divatnak örvendenek, tehát ha végigmész egy plázában, a C&A-tól kezdve, a Stradivariuson át a Zaráig megtalálhatod őket.
Rövid szoknyákkal ugyanez a helyzet, a H&M-ben jártam nemrég, ott elég sok van, de gondolom, máshol is.
Rózsaszín farmert nagy valószínűséggel a NewYorkerben találsz.
Nézd meg ezeknek a boltoknak a honlapját, vagy a shopping.hu-n keresgélj, ott be tudsz állítani csomó mindent keresésnél, így könnyebb.
2/4 dolli. válasza:
A nőies és a ribis nem fér meg együtt. Vagy csak nőies vagy csak ribis. TallWeijlben sok ribis ruhát találsz. De kinek mi a ribis. Szerintem azok. Nőieset meg találsz mondjuk H&M-ben, Orsayben, turikban is.
3/4 anonim válasza:
szerintem meg a viselőjétől és az összeállítástól lesz "ribis" Én is hordok rózsaszín rövidnadrágot, mégsem érzem magam annak.
A kérdésre válaszolva, ezeket tényleg meg lehet találni kínaiktól kezdve New Yorkerig...
Ki kell mozdulni a vásárláshoz:D
4/4 anonim válasza:
nekem a nőies, csinos és a ribis nem fér össze. ami csinos, az nekem nem ribis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!