Miért jó az embereknek hogy ugyanúgy néznek ki?
Figyelt kérdés
Világéletemben úgy öltöztem hogy leszartam mi a divat azt vettem fel ami tetszik.. Példának okáért 2-3 éve végre valahára találtam egy amerikamintás bikinit nagyon örültem neki következő évbe meg bejön a divatba és nem tudtam úgy kimenni a strandra hogy ne jöjjön velem szembe 30... Nem is akartam így már hordani. Nem értem a logikát. Ombre haj a divat? Ezaz csináltassuk meg hogy én is olyan legyek mint mindenki más. Ezekbe az emberekbe semmi egyediség nem szorult? A másik kedvencem mikor megkérdezik hogy ez a cipő/ruha/kabát/bugyi/tengerimalac stb. divatos?? Kit érdekel. Nekem nincs olyan hogy divat olyan van hogy tetszik meg nem tetszik. Ti hogy vagytok ezzel?2013. júl. 11. 18:02
11/11 anonim válasza:
én ezzel úgy vagyok h egy átlag fölötti testen egy átlagos egyszerübb ruha is figyelemfelkeltő és kitűnő lesz:)
szóval én már lassan egy éve a testemen "dolgozom":) a kondi elég jól megformálja a testrészeket:) azóta az se érdekel ha épp tömegcucc van rajtam pl farmer hozzá sima pántos topp..hiszen ez lényegtelen mivel így is az összhatás sokszor ezerszer jobb mint egy egyedibb ruhás személynek aki sportmentesen éli életét.szép és jó dolog az egyedibb ruhákkal kitűnni,de az ember inkább arra legyen büszke amiért keményen megdolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!