Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó az embereknek hogy...

Miért jó az embereknek hogy ugyanúgy néznek ki?

Figyelt kérdés
Világéletemben úgy öltöztem hogy leszartam mi a divat azt vettem fel ami tetszik.. Példának okáért 2-3 éve végre valahára találtam egy amerikamintás bikinit nagyon örültem neki következő évbe meg bejön a divatba és nem tudtam úgy kimenni a strandra hogy ne jöjjön velem szembe 30... Nem is akartam így már hordani. Nem értem a logikát. Ombre haj a divat? Ezaz csináltassuk meg hogy én is olyan legyek mint mindenki más. Ezekbe az emberekbe semmi egyediség nem szorult? A másik kedvencem mikor megkérdezik hogy ez a cipő/ruha/kabát/bugyi/tengerimalac stb. divatos?? Kit érdekel. Nekem nincs olyan hogy divat olyan van hogy tetszik meg nem tetszik. Ti hogy vagytok ezzel?

2013. júl. 11. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, hülye agymosás az egész. Nekem annyi számít, hogy az összkép szép legyen, nekem tetsszen, és előnyösen mutasson rajtam. Viszont ettől függetlenül attól, hogy valaki valami divatos ruhát vesz fel még nem feltétlen lesz divatmajmoló, csak lehet, hogy neki épp pont az a ruha tetszett. Igazán egyedi amúgy is csak akkor lehet az ember, ha egyedi ruhát is vesz fel, vagyis megveszi csillagokban járó összegekért, vagy varratja magának.
2013. júl. 11. 18:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Azzal nincs bajom hogy valaki megvesz egy divatos ruhát mert tetszik neki. Azzal van a bajom hogy valaki azért veszi meg a ruhát mert divatos. :D
2013. júl. 11. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek, viszont sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nagyon kevés embernek áll jól ez az iszonyat nagy egyediség. Sokan valószínűleg ezért válasszák azt, hogy úgy nézzenek ki mint mások - félnek, hogy bután fognak festeni. Szerintem a divatot is lehet művelni bizonyos határokkal. Számomra egy bizonyos támpontot nyújt. Nem követem vakon, de elég tág ahhoz, hogy megtaláljam azt, ami nekem tetszik, és jól is áll, illik hozzám. Miért ne tehetne mindenki úgy, ahogy akar? Talán fizikai fájdalmat okoz számodra ha meglátsz pár hasonló ruhadarabot vagy hajat?
2013. júl. 11. 18:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Az okoz fájdalmat hogy minden 3. lány ugyanúgy néz ki. Ugyanaz a haj, ugyanaz a stílus, ugyanaz a smink. És csodálkoznak az emberek hogy semmi nincs bennük ami megfogja a másikat.
2013. júl. 11. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Az már rég rossz, ha te úgy gondolod, hogy a ruhának kell megfognia a másikat, és nem a személyiségnek. Igaz, hogy a ruha valamilyen szinten tükrözi a személyiséget, na de erre alapozni hülyeség, ha már a külsőről beszélünk rengeteg természetes emberi tulajdonság van, ami megfogja az embert: testrészek, arc formája, bőrszín, szemszín, szemforma, szájforma, orrforma, hajszín, hajtípus, mellméret, és még sorolhatnám, ezeknek sokféle kombinációja van, ehhez jön egy ruha, ha ezeknek a kombinációjából megtetszik egy, akkor lehet menni ismerkedni, beszélni vele, tessék ott a személyiség. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem mindenkinek van pénze olyan ruhára, amilyet szeretne, de ettől nem lesz kevesebb emberileg.
2013. júl. 11. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem most csak magadat akarod fényezni, hogy "hú de egyedi vagyok".... lehet, hogy másokat úgy látod, hogy semmi egyediség nincs a külsejükben , de lehet, hogy annyi szorult beléjük, hogy ne a külsejük alapján válasszanak párt, barátot...
2013. júl. 11. 20:06
 7/11 Kyane válasza:
kedves utolsó egybk pont az ilyen egyen lányok választanak maguknak egyen páwa fiút
2013. júl. 11. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na nehogy már oda lyukadjunk ki, hogy a külső nem is számít, meg, hogy a személyiség fontos csak. Ez nagyon álszent, önmeghazudtoló hozzáállás! Először a külsőt látjuk meg, ezért az fog meg először, ehhez pedig igenis nagyon nagy mértékben hozzájárul a megjelenés. Nyilván nem a ruha márkáját kell nézni! (A jó megjelenés nem pénz, hanem jó ízlés kérdése.)

Én pl. a bájos, nőies lányokat kedvelem. Nyilván legelőször a megjelenése alapján tudom eldönteni, hogy igaz-e rá az előbb említett két jelző. Később derül ki, hogy a személyisége is egyezik-e ezzel.

De ha elsőre nem lesz szimpatikus (mondjuk mert topis), akkor lehet akármilyen kedves, aranyos fel sem fog tűnni.

Csak a belső nem elég! Külső-belső összhang kell egy nagyfokú szimpátiához. Máshogy ez nem működik. Persze nagyon sokan tagadják ezt, de azok csak önmaguknak hazudnak. (Barátkozáshoz persze mindegy a külső.)

22/f

2013. júl. 11. 21:22
 9/11 A kérdező kommentje:
A valami megfog benne kifejezést külsőre értettem. Az ember nehezebben jegyez meg egy olyan lányt akiből 3 szembejön az utcán egymás után... A tucatkülsőhöz meg általában tucatbelső társul. Legalábbis szerintem.
2013. júl. 11. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy a külső nem számít... csak megjegyeztem, hogy első benyomásnál nem csak a ruha számít, hanem maga az ember teste, formája, színe stb... és hogy ha utána megismered, és a személyiségét megkedveled, onnantól úgyse az öltözködése fog számítani, mert 15 ugyanolyan ruhában lévő csajból is bármikor felismered / őt választod.
2013. júl. 11. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!