Van itt valaki aki ért a ruhaméretekhez? Ebay-en akarok vásárolniu valamit, de nem értem a méretezéseit. Írtam már nekik, hogy nem értem, de nem válaszoltak.
Figyelt kérdés
Ezt szeretmém megrendelni, csak nem értem a méretezést, inchben írja le lentebb egy táblázatban, a méreteim: 80 centi mell, 63 derék, 85 csípő.
Nem hinném, hogy mondjuk a csípőben, a "hip" nél nekem XL-es kéne. Gondoltam hogy az s-esnél megkettőzöm akkor méretet, hátha úgy kijön de a 28 inch az 71 centi, megduplázva viszont nem stimmel.
Segítenétek?
Köszönöm előre is!
2013. júl. 10. 17:19
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy olyat kéne rendelned, amit egyébként is hordasz. De lehet, hogy csak nekem nem sikerült még eltalálnom ebayes méretet:D fűzőt rendeltem pl., a táblázat szerint L-es kellett volna, de amúgy mindenből s-est, xs-est hordok, szóval mondom akkor veszem a kettő közöttit, egy m-est. De az is tök nagy lett, szóval mérettáblának azóta nem hiszek:D
2/3 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez aproblémám, xs és s a méretem, és így félek rendelni bármit is. Rendben van hogy olcsó, de akkor is ! : /
Köszönöm szépen a választ!
2013. júl. 10. 23:16
3/3 anonim válasza:
Tudom,hogy régi a kérdés de azért válaszolok.
Én sose néztem a mérettáblázatot...tisztában vagyok a méreteimmel.S-est hordok nekem hiába irják a kinaiak,hogy L-es kellene.Hülyeség.
Semmi pénzért nem vennék nagyobbat a méretemnél.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!