Melyik üzletekben lehet a legjobb ruhákat kapni? (nőies, trendi)
Figyelt kérdés
Az ár mindegy de inkább legyen drágább.2009. okt. 18. 14:44
1/22 anonim válasza:
ha játszod a gazdag pcst, akkor ismerned kéne ezeket a helyeket...
2/22 A kérdező kommentje:
Nem játszom a gazdag pics.át, véleményekere vagyok kíváncsi. Azért írtam, hogy inkább drágább üzletet írjaka, mert az ilyenekre érdekelnek, mint New Yorker..
2009. okt. 18. 15:06
3/22 anonim válasza:
A New Yorker mióta számít drága üzletnek?
Szerintem ott átlag árak vannak, 3-5 körül a felsők 8-10 körül a nadrágok és nőiesnek sem nevezném a kínálatát, mert inkább sportos.
A Miss Sistyben találsz drága, trendi cuccokat kiegészítővel együtt.
4/22 anonim válasza:
Szerintem a newyorkerben is vannak nőies cuccok és nekem pl. elég drágának számít, mert így is csak akkor tudok venni esetleg vmit, ha akciós..szóval ki szerint drága, ki szerint meg nem..
6/22 A kérdező kommentje:
15:21 Azt írtam, hogy New yorker NEM.
Ja, Mayo elég jó, de ott is vannak gagyi, néha kívais cuccok (főleg a nyári ruhák között), Zarát is szeretem pl..
2009. okt. 18. 15:52
7/22 anonim válasza:
Ha egyszer mayo chix,miért lenne kínai? :S na mind1..nekem bejön a nyári divat is a mayo-ban:)))
8/22 anonim válasza:
Misso,Stradivarious,Retro Jeans
9/22 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni és írni sem?!
Azt írtad hogy drága üzleteket írjanak mint pl a New Yorker.
Sztem csak a fejedben volt meg az a szó hogy "nem" attól még NEM írtad oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!