Lányok! Nagy, lógó mellre milyen bikinifelsőt vegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen bármit próbálok, mindegyikben undorítóan nézek ki.... :( nagyon el vagyok keseredve... fogyózok, de ez által a mellem is megereszkedett, és nagyon nagyon ronda, nem is akarok így strandolni :(
Van egy sima melltartó fazonúm, meg egy jó vastagpántos nyakbakötősöm, de képtelenség annyira felkötni a nyakamra, hogy tartsa és szép formája legyen...
Megcsináltatni nincs pénzem, de minden egyes pillanatomat megkeseríti...
85DD a méretem...
Segítsetek!!! Milyen fazon állna jól??? Sajnos márkásra nincs pénzem, mindenképp olcsó, de jó szabású, jó fajta kellene...
2013. júl. 9. 23:03
1/8 anonim válasza:
Én a premier outlets centerben levő triumph-ban vettem kosaras, szivacsos vállpántos melltartót. Ugyanaz a mellméretem, mint a tiéd. Nagyon szépen tart, jól néznek ki benne a melleim. :D Nyakbakötős felejtős, nekem mondjuk tud benne szépen állni a mellem, de annyira fáj tőle a nyakam, hogy minden pillanatot megkeserít. :(
Ilyesmi, csak szebb :) De a fazont látod rajta. Nekem fontos szempont, hogy középen vastag legyen a két kosár közötti rész, ne csak egy vékony kis vacak, mert az többet láttat, kevésbé tart és nekem kényelmetlen is.
az, hogy középen vastagabb legyen, egy nagyon jó tipp, köszönöm!
Pécs melletti bányászvárosban lakom, itt a legnívósabb bolt az a kínai, ahol magyar áll a kassza mögött, és érti is, amit kérdezek.... :D :(
2013. júl. 10. 11:04
5/8 anonim válasza:
triumphban vannak jók, az eladó biztos, hogy tud segíteni!:)
2013. júl. 10. 13:39
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó!
"Sajnos márkásra nincs pénzem, mindenképp olcsó, de jó szabású, jó fajta kellene..."
részlet a kérdésemből. Szerintem a triumph nem épp a számomra megfizethető kategória...
2013. júl. 10. 14:48
7/8 anonim válasza:
Sajnos pedig nagyon máshol nem fogsz olyat találni, ami jó szabású és jól is tart. :( Én vagyok az első, aki triumph fürdőruhát vett, én outletben vettem és 3500 volt a felső, mert másodosztályú. Ez annyit takart, hogy a merevítő kicsit kijárt belőle, de megvarrtam, és tökéletesen szolgál azóta. Akciókat is ki lehet fogni. Esetleg a tesco-t megnézheted még, ott láttam kosaras, szivacsos felsőket, csak nekem az volt velük a bajom, hogy középen nagyon vékonyak voltak, így nem vettem. Azok még elég olcsók is voltak, 1500Ft körül akciósan. De ez még tavasszal volt.
2013. júl. 10. 19:35
8/8 A kérdező kommentje:
sajnos kisvárosban lakom, és még csak a közelben sincs ilyen outlet.. TESCOban néztem már, de ugye itt az is csak kicsi van, ott nem volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!