Nagy mellű lányok, ti milyen bikinifelsőt vesztek?
85-90/D-DD-s mellem van, természetes, és így sajnos lóg is....
Milyen bikinifelsőt ajánlatos nekem venni?
A vastagpántos rettenetesen húzza a nyakam, ha annyira "felhúzom", hogy álljanak is valahogy...
Ilyen a mostani:
ami sima pántos, olyan mint egy melltartó, az meg lenyomja, azért nem jó... :(
ötlet?
ez a típus, ami a képen van, nekem bejött
van még sima megkötős is, bár az képes vágni, ha egész nap abban vagyok
amin én fel vagyok akadva, az az, hogy a 'melltartó-fazonú' felsőket telenyomják szivaccsal, direkt úgy préselik ki a szivacsot, hogy a kosár alja egy kivehetetlen push-up párna
és ez kitölti a kosár felét
nem tudom, a gyártók próbáltak már egy ilyet ráadni egy D-s nőre?! :-D
na igen, és kibuggyansz belőle...
nekem is van xxxl-es méretezésű, annak is ugye, amennyire lehet, felhúzom a pántját, minél jobban tartsa... aztán ha nyújtózok, felugrik a mellemen... :(
Ami méretben passzolt, az mind az ilyen mamáknak tervezett volt, jó magas derekú bugyogóval... :(
akkor ha lesz időm, bemegyek Pécsre, köszi!
Jöhet még tipp, akár képpel is! :) Vagy ha valakinek van bevált márka (akinek tényleg kell is tartani valamit), azt is szívesen fogadom!
Én ma voltam a Tescoban bikini felsőt vásárolni, szerintem egész jó darabok vannak.
Ilyenből volt fehér, fekete, menta színű (csak pont ilyen korall nem, de lehet, hogy felétek lesz)
Még ilyet próbáltam, ebből is találtam jó méretet:
Voltak még másmilyenek is, de mást nem próbáltam, beleszerettem a menta színű felsőbe. :) Érdemes körülnézni. Szerintem mindenképpen kosarasat válassz, hogy tartson, és fogja a melledet a fürdéskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!