Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellű lányok, ti milyen...

Nagy mellű lányok, ti milyen bikinifelsőt vesztek?

Figyelt kérdés

85-90/D-DD-s mellem van, természetes, és így sajnos lóg is....

Milyen bikinifelsőt ajánlatos nekem venni?

A vastagpántos rettenetesen húzza a nyakam, ha annyira "felhúzom", hogy álljanak is valahogy...

Ilyen a mostani:

[link]

ami sima pántos, olyan mint egy melltartó, az meg lenyomja, azért nem jó... :(

ötlet?

2013. jún. 21. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ez a típus, ami a képen van, nekem bejött

van még sima megkötős is, bár az képes vágni, ha egész nap abban vagyok

amin én fel vagyok akadva, az az, hogy a 'melltartó-fazonú' felsőket telenyomják szivaccsal, direkt úgy préselik ki a szivacsot, hogy a kosár alja egy kivehetetlen push-up párna

és ez kitölti a kosár felét

nem tudom, a gyártók próbáltak már egy ilyet ráadni egy D-s nőre?! :-D

2013. jún. 21. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:

na igen, és kibuggyansz belőle...

nekem is van xxxl-es méretezésű, annak is ugye, amennyire lehet, felhúzom a pántját, minél jobban tartsa... aztán ha nyújtózok, felugrik a mellemen... :(

Ami méretben passzolt, az mind az ilyen mamáknak tervezett volt, jó magas derekú bugyogóval... :(

2013. jún. 21. 17:02
 3/13 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyire szívleled a My77 márkát, de nagyon csinos bikiniket csinálnak, nagy cicikre is!!:) És meglehet találni azt a bikinit is, ami mintában nem ótvark.rvás :D Bocsi a fanatikusoktól, én is szeretem, de némelyik..pff
2013. jún. 21. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
vagy pedig origami is csinosakat csinál, nagy kosárral:) tartásra nem tudom sajnos milyen, mert nekem kisebb cicim van, így nyilván elég a kisebb. itt egy kép ami szerintem jo lenne-> [link]
2013. jún. 21. 18:01
 5/13 A kérdező kommentje:
szép-szép, csak ugye a tartás... :(
2013. jún. 21. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld fel az üzletben:) hátha jó lenne:)..
2013. jún. 21. 18:30
 7/13 A kérdező kommentje:
az a baj, ahol lakok, tuti nincs ilyen üzlet... :( Pécsett esetleg?
2013. jún. 21. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
szolnoki vagyok, de ilyen sima fehérnemű-fürdőruha üzletekben is szoktak lenni ilyen márkáju bikinik!:)
2013. jún. 21. 19:02
 9/13 A kérdező kommentje:

akkor ha lesz időm, bemegyek Pécsre, köszi!

Jöhet még tipp, akár képpel is! :) Vagy ha valakinek van bevált márka (akinek tényleg kell is tartani valamit), azt is szívesen fogadom!

2013. jún. 21. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Én ma voltam a Tescoban bikini felsőt vásárolni, szerintem egész jó darabok vannak.

Ilyenből volt fehér, fekete, menta színű (csak pont ilyen korall nem, de lehet, hogy felétek lesz)

[link]

Még ilyet próbáltam, ebből is találtam jó méretet:

[link]

Voltak még másmilyenek is, de mást nem próbáltam, beleszerettem a menta színű felsőbe. :) Érdemes körülnézni. Szerintem mindenképpen kosarasat válassz, hogy tartson, és fogja a melledet a fürdéskor is.

2013. jún. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!