Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellű lányok, ti milyen...

Nagy mellű lányok, ti milyen bikinifelsőt vesztek?

Figyelt kérdés

85-90/D-DD-s mellem van, természetes, és így sajnos lóg is....

Milyen bikinifelsőt ajánlatos nekem venni?

A vastagpántos rettenetesen húzza a nyakam, ha annyira "felhúzom", hogy álljanak is valahogy...

Ilyen a mostani:

[link]

ami sima pántos, olyan mint egy melltartó, az meg lenyomja, azért nem jó... :(

ötlet?

2013. jún. 21. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az enyém h&m.es, mondjuk az enyém 70D de ott csak C-set találtam, és bevált!westendben mindent végignéztem meg pesten mindenhol még énis alig találok....nemtudom Pécsen milyen boltok vannak, de nem hiszem hogy alap fehérneműboltok árulnának ilyen méretet, max intimissimi az meg egy vagyon..
2013. jún. 25. 18:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket!

Az első F&F-hez hasonlóm van, csak pirosban, sajnos nem tart, mondjuk lehet, hogy kicsi is... :(

A másik, a fehér-zöld kockás, ha jó a méret, ilyen vékony pánttal tart valamit??

Mert nagyon tetszik ez a fazon, csak nem tartom valószínűnek hogy megtart... de próbálok egyet holnap szerintem...

Köszi a tippeket, jöhet még, ha van valakinek bevált receptje :)

2013. jún. 25. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem 75E.

Háromszög-felsőt szoktam venni, de a két háromszöget alul a pántra összevarrom, hogy ne csússzon szét, amikor mozgok. Az a taktikám, hogy a mell alatti zsinórt jó szorosra megkötöm úgy, hogy előrehajolok közben. Amikor megvagyok, akkor felegyenesedve megkötöm a nyakamba olyan magasra, amennyire csak tudom. Dechatlonos háromszög-felsőt szoktam venni, XL-est, meg hozzá való bugyit. A felső azért xl-es, hogy az egész mellemet betakarja, ez is formálja optikailag. Nem szeretem, ha kibuggyanok itt-ott. A my77 is jó márka, szerintem direkt nekünk találták ki, csak sajnos elég drága. Én mindenképpen olyat választok, ami alul is felül is megkötős, nem csatos, mert a mell alatt sajnos mind nagy, mai egyébként mellben jó lenne.

2013. jún. 26. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!