Nagy mellű lányok, ti milyen bikinifelsőt vesztek?
85-90/D-DD-s mellem van, természetes, és így sajnos lóg is....
Milyen bikinifelsőt ajánlatos nekem venni?
A vastagpántos rettenetesen húzza a nyakam, ha annyira "felhúzom", hogy álljanak is valahogy...
Ilyen a mostani:
ami sima pántos, olyan mint egy melltartó, az meg lenyomja, azért nem jó... :(
ötlet?
Köszi a linkeket!
Az első F&F-hez hasonlóm van, csak pirosban, sajnos nem tart, mondjuk lehet, hogy kicsi is... :(
A másik, a fehér-zöld kockás, ha jó a méret, ilyen vékony pánttal tart valamit??
Mert nagyon tetszik ez a fazon, csak nem tartom valószínűnek hogy megtart... de próbálok egyet holnap szerintem...
Köszi a tippeket, jöhet még, ha van valakinek bevált receptje :)
Nekem 75E.
Háromszög-felsőt szoktam venni, de a két háromszöget alul a pántra összevarrom, hogy ne csússzon szét, amikor mozgok. Az a taktikám, hogy a mell alatti zsinórt jó szorosra megkötöm úgy, hogy előrehajolok közben. Amikor megvagyok, akkor felegyenesedve megkötöm a nyakamba olyan magasra, amennyire csak tudom. Dechatlonos háromszög-felsőt szoktam venni, XL-est, meg hozzá való bugyit. A felső azért xl-es, hogy az egész mellemet betakarja, ez is formálja optikailag. Nem szeretem, ha kibuggyanok itt-ott. A my77 is jó márka, szerintem direkt nekünk találták ki, csak sajnos elég drága. Én mindenképpen olyat választok, ami alul is felül is megkötős, nem csatos, mert a mell alatt sajnos mind nagy, mai egyébként mellben jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!