Szerintem nem rossz, sőt! Bár tényleg kicsit szokatlan a szemnek, mert kevés fiú hord még ilyen rövid gatyákat, de attól még jól néz ki.
Szerintem pont az ilyen vékonyabb és a sportosabb alkatúakon mutat jól ez a fazon. Nekem nincs (még) ilyen rövid sortom, de sosem értettem, miért kell nekem majdnem térdig érő gatyákban izzadnom nyáron csak azért, mert fiúnak születtem. Szerintem ez tök praktikus! Hol lehet egyébként ilyet venni, és mennyiért?
Szerintem nagyjából sehol. De azért vannak lehetőségek:
1. A H&M kifejezetten ráhajtott erre a piaci résre, és több, ~combközépig érő férfi shortot lehet (lehetett 3-4 hete még) kapni. Ezek ráadásul tök jó anyagúak, 98% pamut, 2% elasztán, vagyis szűkebb fazonban is tök kényelmesek. Ezek hosszabbak, mint ami a képen van, de még így is szokatlanul rövidek.
2. Veszel "normál" rövidnadrágot, vagy akár hosszút. vagy választasz az elfekvő készletekből, és levágatod. Itt azért körültekintően kell eljárni, el kell dönteni, hogyan legyen felszegve, kell-e rá oldalt slicc, stb. Ha túl bő a nadrág, és vágatsz rá sliccet, akkor mindenki az alsóandrágodat bámulja, ha leülsz. Ha túl szűk, és nem vágatsz rá sliccet, akkor meg kényelmetlen lesz. Ezért is előnyösebb a kicsit sztreccses anyag. Egy ilyen alakításnak a költsége jobb helyen (én a Ruhaklinikában vágattam 2-3 megunt nadrágot) 2-3e Ft.
3. Női osztály. Ez a vonal eddig nem jött be. Egyrészt kiesnek a virágmintás, strasszköves darabok, meg egyes színek. De ami marad, és eddig felpróbáltam (eddig 2x volt ilyen), azok sem voltak jók, egyszerűen a női fazon más. Én őszintén szólva, pedig nem vagyok szívbajos, de most még kényelmetlenül éreztem magam a női shortok böngészése közben :). Ez biztos változni fog, de kérdés, létezik-e a nőiek között megfelelő fazonú.
Illertve külföldön is körül lehet nézni. Ezekkel (főleg a Carlossal) szemezek egy ideje, de próba nélkül necces a rendelés, még ha vissza is lehet küldeni.
Kérlek csak ezt az egyet ne!
Ha térdig ér az ok, de szerintem ez már túl sok...
amit linkeltel..abban a Louis nevu gatya hossza az, ami nekem mar kicsit rovidnek tunik egy pasi szamara, de meg nem gaz, csak csondesen megjegyeznem magamban, hogy bator valasztas volt. a tobbi szerintem eleg taszito, es bevallalom, hogy az elozo valaszolo 12-13 evesnek gondoljon; tenyleg meleggyanus.
nekem ami meg tenyleg tetszik egy pasin, az a terdig/terd fole ero nadrag. 18 eves lany voltam, ha ez szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!