Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a "cipő" milyen lenne...

Ez a "cipő" milyen lenne szombat estére?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem pont nyári darab,de szombaton találkozok pár barátommal és szinte egész este kint leszünk,így nem akarok túl vékony cipőt venni(ebben sincs bélés,de azért egész jó).Amúgy egy rövidnadrág(nem az a mutassunk meg mindent fajta)és egy fekete trikó lesz rajtam.

[link]

[link]

2013. júl. 9. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
rövidnadrág mellé ez? :D
2013. júl. 9. 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:

pontosan:D

szinte egész este az utcán leszünk,hülyét kapnék valami kis papucsban és meg is fagyna a lábam,a sportcipőmmel meg az a gond hogy a boltban reklamálnak hogy nem hiszik elé hogy 2hét alatt elszakadt,én se akartam elhinni,de az már az ő gondjuk hogy rosszat gyártanak

amúgy kb4-5centivel ér véget a bokám fölött

2013. júl. 9. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen az a rövidnadrág, egy térdig érővel nem venném fel, csak shorttal.
2013. júl. 9. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
short,de nem az a fajta hogy lássák a seggemet,szóval a "normális"
2013. júl. 9. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem szörnyen ronda és ízléstelen ez a cipő. :O

Semmihez sem venném fel.

Hány éves vagy? Anyukámnak sem engedném, hogy ilyet hordjon...

2013. júl. 9. 23:59
 6/9 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,és én meg azokat a csicsás valamiket nem venném fel amiket mostanában lehet kapni,felváltva kapok síró és röhögőgörcsöt,de mindenkinek más az ízlése,a barátaim közül is van akinek nem tetszik,van aki imádja,amúgy ez egy sima "bakancsszerű"csizma,de gondolom más a stílusunk
2013. júl. 10. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök jó, ha az egyéniségedhez is illik. :)
2013. júl. 11. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik, sztem felveheted nyugottan!:))
2013. júl. 11. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szar!
2013. júl. 12. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!