1/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de semmiképpen nem nevezném gáznak.
3/14 anonim válasza:
hülye vagy? ez egy vans, ez semmilyen körülmények között nem gáz...
4/14 anonim válasza:
Ki nem szarja le a márkáját? Nem az volt a kérdés...
És nem gáz, jól néz ki szerintem.
5/14 A kérdező kommentje:
csak mert férfi cipő, de köszönöm:)
2013. júl. 8. 22:38
6/14 anonim válasza:
Gáznak nem gáz. Bár szóba nem állnék olyan lánnyal, aki ilyet hord. (Mármint barátnőként nem.)
De ha a te barátodat ez nem zavarja, akkor minden ok.
7/14 anonim válasza:
Te jó Isten!Lehet gáz egy márkás cipő is, de hát gondolom valami 13 éves márkafüggő vagy.Stílust sajnos nem tudsz venni:(
Amúgy nem gáz.
9/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik személy szerint, de úgy gondolom mindenki hordja azt ami neki tetszik és amiben jól érzi magát.
10/14 anonim válasza:
Nekem majdnem ilyen van, csak az enyém oldschool. Én is elbizonytalanodtam, hogy majd túl fiús lesz, de végülis nem bántam meg, hogy megvettem, illik a stílusomhoz is, és sok mindenhez fel lehet venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!