Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Harisnya+szandál másnak sem...

Harisnya+szandál másnak sem ciki párosítás?

Figyelt kérdés
Egyáltalán miért ciki ez, nem tudom, sosem tudom megérteni,de szerintem ezt valaki kitalálta anno és átment az embereken, már akin,mert sokan így járnak és jól is teszik.Szerinntem röhejes ha valaki ilyen dolgokon akadt ki, nem?

2013. júl. 9. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Neked csúnya, de csak az eltérő lépésbetét nem tetszik,ami olyan másabb,mint a harisnya?Ha nincs lépésbetét akkor is csúnyának tartod?
2013. júl. 10. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Főleg a lépésbetét ami nem tetszik, de nekem alapból az is szúrja a szememet, hogy a harisnya szinte hártyaként ott van a lábujjakon. de Ez az én rigolyám . mindenki azt visel amit akar . Akár tetszik másnak , akár nem :)
2013. júl. 11. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
harisnyával még elviselhető de zoknival neem xD
2013. júl. 12. 11:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Én ma láttam fiatalon férfin testszínű harisnyát szandival!Hát mit mondjak,eléggé meglepődtem.
2013. júl. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!