Miért fáj ez nekik?
Legyen akkor igazad. Szét..sz az ideg mert egy számomra full ismeretlen tininek az a legnagyobb gondja hogy feketében jár és a szüleinek nem tetszik.
Majd felnőttök ti is.
Egyből bedugod a füled ha más szól, tipikus tini viselkedés... tornacipő.
Egyértelmű divatrockerség.
Ugyanez van velem is! Meg volt is...13 éves koromtól (már 18 is elmúltam)...
Miután nem hitték el, hogy nekem így jó, mondtam, hogy ha ez nem én vagyok, úgyis kinövöm, a kamaszkor a lázongás, örüljenek hogy nem állítok haza tetkóval...így elfogadták...megnyugodtak, hogy majd kinövöm...
Hát...nem nőttem ki...de most meg már felnőtt nő vagyok, és ne szóljanak bele...és érdekes módon a zenei ízlésemet is majd kinövöm, és a betkósokat is majd kinövöm, és valamiért még mindig az egyik legcsodásabb cipőm a bakancskám (vagyis bakancskáim, csak az egyiket nagyon megviselték az évek, és szegénykém már minden csak nem gyönyörű...de az volt :D)
Egyébként szabad meg tudnom a korodat? (ha nem akarod megosztani mindenkivel, privibe is jöhet, kíváncsi vagyok)
Egyébként elvileg kamaszkorában az ember védelemnek tartja a fekete cuccokat, ha gondolod mondhatod ezt is nekik...vagy mutass erről cikket...tele van az internet ilyenekkel...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!