Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek már az ottoról,...

Rendeltetek már az ottoról, vagy bonprixről?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy pólót az otto.hu-ról. Azt írták, kb. 30 nap, mire küldik. Nálatok is ennyi volt?

És a bonprix milyen gyors?

Tényleg jók az ilyen oldalak? Mert hallottam már olyat, hogy teljesen más színe volt a ruhának, mint neten látszott :(

2013. júl. 6. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem rendelnék, mert kb ugyanazt árulják amik boltban is megvehetők, ráadásul drága is. A szín persze lehet más, mivel monitoronként, beállításokként változó hogy te épp mit látsz a képernyődön.
2013. júl. 6. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Bonprixről rendeltem 3 db hosszú ujjú pólót. Többször ellenőriztem a méretet még is kicsi lett, az ujja és a hossza is rövid.

2 hét alatt itt volt. De többet ruhát netről soha.

2013. júl. 6. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:
2.: de kicserélték a jó méretre, nem?
2013. júl. 6. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az otto-tól a barátnőm szokott rendelni, utál boltba járni. Rajta minden ruha úgy áll, mint a katalógusban, max. 1-2 darabbal nem volt kibékülve. Még nagyon régen én is rendeltem tőlük, de most már horribilisnek tartom sz árát.

Én a bonprixtől rendeltem kb. 4-szer, az anyaguk nagyon jó, a színük úgyszintén. A méret kicsit nagyobb, mint a leírásban. Elég hamar megérkeztek a ruhák.

Többet azonban nem rendelek.

2013. júl. 7. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:

a bonprix kicsit szimpibb nekem, egész jó árak vannak és szebbek a rucik is :)

De pl. nadrágot, v. szoknyát nem mernék így látatlanul, felpróbálás nélkül venni, akkor se, ha 1000 ft lenne :)

2013. júl. 7. 22:53
 6/6 anonim válasza:

A Bonprix-vel a következő problémám volt: a megrendelt ruha megérkezett 2 hét alatt, de a hozzátartozó pántok nélkül. A pántokat úgy tudom megkapni, hogy visszaküldöm az egész ruhát, és egy hosszú birokrácia után további 3-4 hetet várni kell az új csomagra. Ez sajnos megbízhatatlan, és így jelentős problémát okozhat, ha a ruha egy fontos időpontra kell. Ezért ilyen esetben én nem választom máskor a Bonprix-t.

Maga a ruha nagyon szép és jó anyagból van.

2013. júl. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!