Rendeltetek már az ottoról, vagy bonprixről?
Rendeltem egy pólót az otto.hu-ról. Azt írták, kb. 30 nap, mire küldik. Nálatok is ennyi volt?
És a bonprix milyen gyors?
Tényleg jók az ilyen oldalak? Mert hallottam már olyat, hogy teljesen más színe volt a ruhának, mint neten látszott :(
Bonprixről rendeltem 3 db hosszú ujjú pólót. Többször ellenőriztem a méretet még is kicsi lett, az ujja és a hossza is rövid.
2 hét alatt itt volt. De többet ruhát netről soha.
Az otto-tól a barátnőm szokott rendelni, utál boltba járni. Rajta minden ruha úgy áll, mint a katalógusban, max. 1-2 darabbal nem volt kibékülve. Még nagyon régen én is rendeltem tőlük, de most már horribilisnek tartom sz árát.
Én a bonprixtől rendeltem kb. 4-szer, az anyaguk nagyon jó, a színük úgyszintén. A méret kicsit nagyobb, mint a leírásban. Elég hamar megérkeztek a ruhák.
Többet azonban nem rendelek.
a bonprix kicsit szimpibb nekem, egész jó árak vannak és szebbek a rucik is :)
De pl. nadrágot, v. szoknyát nem mernék így látatlanul, felpróbálás nélkül venni, akkor se, ha 1000 ft lenne :)
A Bonprix-vel a következő problémám volt: a megrendelt ruha megérkezett 2 hét alatt, de a hozzátartozó pántok nélkül. A pántokat úgy tudom megkapni, hogy visszaküldöm az egész ruhát, és egy hosszú birokrácia után további 3-4 hetet várni kell az új csomagra. Ez sajnos megbízhatatlan, és így jelentős problémát okozhat, ha a ruha egy fontos időpontra kell. Ezért ilyen esetben én nem választom máskor a Bonprix-t.
Maga a ruha nagyon szép és jó anyagból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!