Ha transzvesztita vagyok, honnan tudok tippeket és ruhákat beszerezni a, , női" oldalamhoz?
Jajj, nagyon sajnálom, hogy ilyen ocsmány dolgokat írtak neked. Ne foglalkozz velük, légy nagyon büszke magadra.
Ha elég bátor vagy, és nem érdekel mások buta véleménye nyugodtan vásárolj ott ahol mindenki más a bevásárlóközpontokban. Ha azonban félsz a korlátolt gondolkodású emberek kritikái miatt rendelj az internetről.
Rendelhetsz pl.: eBay-ről, Vateráról, az otto.hu-ról. A legtöbb ruhabolnál van internetes rendelési lehetőség is.
Hajrá, jó vásárlást, és aztán majd írj, hogy mi van. :)
16L
Kedves utolsó, nagyon tévedsz. Igen is van tapasztalatom ebben a témában, sok ismerősöm és barátom révén, de úgy gondolom ez nem számít. Ha száz transzvesztita embert ismernék, és abból csak egy jó ember lenne, már nem mondhatnám, hogy minden transzvesztita ember elítélendő, hiszen akkor azt az egy embert sértem meg.
Úgy gondolom, hogy az 'Isten megteremté Ádámot, és Évát' ellenérved több szempontból sem helyes.
- Azt, hogy van Isten úgy gondom, hogy mindenki döntse el maga, ezért úgy gondolom, hogy ez nem igazán helytálló.
-Ha Istenre hivatkozol, gondolom a kereszténység Istenére, akkor, kérlek ne írj ilyen durván, hiszen Isten szeretet, elfogadást, és megbocsátást hirdet.
Ha nem tudod elfogadni a kérdező szexuális identitását, ne válaszolj a kérdésére, mert nem véleményt hanem segítséget kért. (Tudom, én is írok véleményt, bár segítséget is adtam, de nem szeretném ,ha valaki azt gondolná, csak hozzád hasonló gondolkodású emberek írnak erre az oldalra.)
Úgy gondolom a kor ebben a témában nem releváns, ezért ezt nem is tartom érvnek. Kizárólag azért írtam oda, hogy a kérdező, ha válaszol nekem, ne úgy szólítson meg, hogy az x óra, x perckor író válaszoló. Ez egy anonim oldal, természetesen hazudhattam volna azt is, hogy egy bölcs öreg professzor vagyok, de nem értem miért tenném...
Véleményem szerint mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy úgy öltözzön, ahogy neki tetszik. Volt idő amikor az ,hogy egy nő nadrágot hord elképzelhetetlen volt....
Érdeklődve várom a válaszodat, mindig nyitott vagyok egy kulturált vitára.
16L
Nagylány ha már ott tartunk hogy egy 16 éves önállótlan gyerek oktat ki másokat akkor már tegyük azt is szóvá, hogy ha nem az adott kérdésre válaszolsz, akkor ,,ne válaszolj a kérdésre". Esküszöm nevetséges hogy 16 éves anyuci apuci által felügyelt iskolás valószínűleg maximum 2 éves kapcsolaton (nyilván annyin sem ) túlesett kisleányok próbálnak az internetről sutyiban lelesett baromira kultúrált szavakkal kioktatni másokat. Ez valami vicc lehet csak. Mondd csak tapasztaltad már milyen a saját munkádból saját hasznot hajtani, vagy normális párkapcsolatban valakivel összzekötni az életedet, vagy esetleg talán életet adni egy gyereknek, és a pároddal együtt felnevelni normális körülmények között? Vagy mondjuk a televízióban hallani, hogy a melegek is nevelhetnek együtt gyereket hiába magtalanok ( ugyanis milyen érdekes az állatok is nagyon jól tudják, hogy csak a hím-nőstény párok alkalmasak az èletre bzw: szaporodás ) és belegondolni abba, hogy ennek a két ,,cukifiúnak" milyen cuki kis fiaik lesznek majd, ha már 19 évesen ők is inkább a saját nemükhöz vonzódnak?
És te kislány, te okosítasz itt nagy szavakkal? Szerintem az egyetlen aki itt nem releváns, nos az te vagy. A hozzászólásod pedig csak annyit ér mint te magad.
A továbbiakban pedig halgassunk a kisasszonyra ergo válaszoljunk csupán a feltett kérdésre (mint ahogy eddig) nehogy még a végén valami nagyon csúny választ kapjunk. További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!