Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan férfi, vagy ismertek...

Van olyan férfi, vagy ismertek olyant, aki harisnyákat hord zokni helyett és vállalja is?

Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert sokan hordanak női fazonú harisnyát, én is,de titkolják,pedig nem kellene egyáltalán,én nem szóval ki,hogy van ezzel, ki szeret hordani egész évben harisnyát,nejlont stb?

#harisnya #zokni #férfi harisnyaviselés
2013. júl. 5. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
pedig már kezdem örülni hogy eltűnnek az ilyen kérdések
2013. júl. 5. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Annyira zavaró?Nem értem miért.
2013. júl. 5. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak titokzoknit hordok, de a harisnyát egyszerűen nem értem.
2013. júl. 5. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Sok fiú,férfi szeret harisnyát,főleg nylonost hordani,de csak titokban,még attól is be vannak parázva,ha a bokájuknál látszódik, nem merik rövidnadrággal hordani esetleg rövid szárú nadrággal. De ez olyan abnormális, miért kell szégyellni ha szereti hordani? Az a lényeg,hogy nekem bejön nem? Azt kérded miért harisnya, miért nem zokni. Egyszerű szeretjük hordani,szeretjük ha a lábunkon van, mi nem az elvárás és a ruha miatt hordjuk mint a nők,hanem mert szeretünk azt hordani, szeretjük ha ülve a lábfejemet egymáshoz dörzsölöm, vagy szeretem cipőbe mert kényelmes és a látványát is szeretem. Szóval a harisnya nem csak egy kiegészítő tud lenni,mint a nők esetében, hanem mindennapos viselet.
2013. júl. 6. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!