Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen színű...

Szerintetek milyen színű zokni illik egy fiúnak?

Figyelt kérdés

2013. márc. 23. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen ruhához veszi fel.(De az anyaga is fontos,pl:100% pamutban nincs lábszag.)
2013. márc. 23. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:

ha mintás akkor: sötét színű (fekete,szürke) és márka (nike jel ,adidas)minta vagy egyéb ami kicsi és persze ugyanez fehérben,sötétkékben is

ha nem mintás akkor: sötét színű(szürke,fekete,sötétkék) avagy fehér színű

de nem a zokni számít és amúgy olyat veszel fel amiben jól érzed magad:) esetleg a korodat megkérdezhetném? mert amiket írtam azokat én olyan 12-és fölötte lévő korosztálynak ajánlom ha 12alatt vagy akkor simán belefér a maci minta stb....:D

2013. márc. 23. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Fekete, szürke, sötétkék..
2013. márc. 23. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen ruházathoz veszed fel (formális, vagy hétköznapi viselet), farmer, vagy szövetnadrág, milyen a cipő, és milyen színű a nadrág és a cipő.

Ha formális viselet, sötét szövetnadrág, fekete cipő, akkor fekete zokni illik hozzá, nem sportzokni, nem fekete Adidas vagy Nike sportzokni.

Nyáron pl. egy fehér nadrág és fehér cipő pároshoz a fehér zokni illik, de a vajszínű nadrág és cipő pároshoz szintén drap vagy vajszínű zokni.

A hosszú szövetnadrághoz nem illik sem a titokzokni, sem a sportzokni.

Sok a variációk lehetősége, de azt kell megkeresni, mihez mi illik.

2013. márc. 25. 09:25
 5/8 A kérdező kommentje:
és ha nem szeretem a fekete zoknit?
2013. márc. 25. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél fel sötétbarna nadrágot, cipőt, és hozzá ugyanolyan sötétbarna zoknit. Ha ez sem jön össze, akkor tintakék (mély, sötétkékÖ nadrágot, fekete cipőt, és mély sötétkék zoknit. Az a lényeg, hogy az összhang legyen meg.
2013. márc. 26. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

és ami még fontos, ne villanjon ki a bokád.

tehát legyen elég hosszú a zokni, ha felteszed a lábadat.

régen az öregek (talán nem is volt gumis a zokni - ami nem is jó, mert elszorítja a vérkeringést (Einstein sem hordott zoknit :) )

... szóval zoknitartót hordtak. mint a hosentróger, a vádlijuk tartotta körben, és a gumicsíkok végére csiptették a zokni szélét.

2013. jún. 4. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

ma már színes zoknikat is nyugodtan felvehetsz akár business viselethez is

erre találsz a neten elég sok példát

sportos öltözékhez meg ami passzol a cipődhöz, pólóhoz, nadrághoz

én már nagyon unom a fekete-fehér-szürke unalmas világát, simán vettem piros, zöld, világoskék sőt sárga zoknit is, csak harmonizáljon a többi ruhádhoz

2013. júl. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!