Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Hádában a ruhákat kimossák,...

A Hádában a ruhákat kimossák, mielőtt kiteszik?

Figyelt kérdés
Mintha éreznék valami egységes fertőtlenítőt rajtuk,csak tán nem koszosan adják.

2013. júl. 5. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hosszú ideig foglalkoztam használtruhával. A kérdésre a helyes válasz: A forgalmazás előtt a használtruhákat egyáltalán nem mossák ki, hanem fertőtlenítő gázzal kezelik! A fertőtlenítés után a kereskedő válogatja szét a szeméttől, géprongytól kezdve a szezonálisan válogatott krém minőségű ruháig. Persze a ruhában maradt ékszereket és pénzt megtartja! HIHIHI

Bár nem tudhatjuk, mennyire pontos a fertőtlenítés, én originál gyűjtőzsákos ruha válogatásakor találkoztam már, a zsákból kimászó méhecskével is! :)

2013. júl. 15. 08:26
 12/13 anonim válasza:

7,8,10-es válaszoló vagyok.

Mi is találkoztunk már sok érdekes dologgal...rendszerint tampon,betét(véres),emberi!! kaki,volt döglött papagáj is...fantasztikus...=) =/

2013. júl. 15. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Igen, én is találkoztam ilyennel, vagyis külföldön is kulturált népek vannak! :)

Nekem emlékezetes story, amikor belenyúltam egy ígéretes zsákba, és egy régóta döglött macska gerincét tapogattam, a kezemben szőr maradt! Brrr.....

Felugrottam, elsápadtam, kiáltottam,,,,, később kiderült, hogy rég meghalhatott anyóka bundája volt úgy behajtva, melynek gallérja döglött macska formáját vette fel és döglöttmacska szagát árasztotta!!! De semmi gond, fertőtlenítve volt! :)

2013. szept. 2. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!