Pamanó kérdése:
Én 14 éves vagyok 164 cm és 58 kiló. Nem merek strandra menni csak ha nagyon eltakarom a testem mert attól félek hogy mások lenéznek mert van rajtam felesleg. Szerintetek is ciki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 12:07
11/14 anonim válasza:
"Most ugye viccelsz? 170 cm-hez min. 60 kg a megfelelő testtömeg."
Most ugye viccelsz? 170 cm-hez simán jó az 53 kg. kérdező, nem ciki. kit érdekel hogy nézel ki, strandolni mész:D persze ha mondjuk 85 kg lennél, az már necces. :D a futás amúgy nem elég, étrendeden is változtatni kell, ha fogyni szeretnél.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze tudom hogy a futás nem elég...az étrendem..hoogy is mondjam elég szegényes mivel nem bírok enni...ezzel sosem volt baj :))
2013. júl. 5. 14:51
13/14 anonim válasza:
igen ciki,hogy nem mersz strandra menni.
14/14 anonim válasza:
Ne törődj mások véleményével.Nem azért mész le a strandra,hogy mutogasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!