Szerintetek melyik a jobb cipő egy lánynak?
2013. júl. 2. 10:00
31/51 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm utolsó:) Legalább még vannak normális emberek:)
2013. júl. 2. 14:51
32/51 anonim válasza:
Nem vagy egy szimpatikus ember, kérdező. Utálom az ilyen "én vagyok a legmenőbb" embereket. A linkelt cipőket férfi létemre sem nem venném fel, az én stílusomtól nagyon messze állnak.
33/51 A kérdező kommentje:
Ja és ment a zöld kéz:) És aki normálisan válaszol annak is megy:)
2013. júl. 2. 14:52
34/51 A kérdező kommentje:
Utolsó én nem dicsekedni akartam ezzel,csak elszerettem volna mondani,hogy nem szoktak kiröhögni ez miatt,mert fiús cipőket hordok :) Sajnálom,ha ettől nem vagyok szimpatikus.
2013. júl. 2. 14:53
36/51 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ment a zöld kéz:D
2013. júl. 2. 15:04
37/51 anonim válasza:
Amúgy a harmadik jönne be egy pasin, ha már férficipőt akarsz az a legszebb.
38/51 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ment a zöld kéz:)
2013. júl. 2. 15:41
39/51 anonim válasza:
Attol, hogy ugymond fiusan oltozkodsz nem muszaj ferfi cipoket vasarolnod, mert szerintem is rohelyes. Vannak nagyon jo noi felcipok is, nekem is van, hasonlit az elso linken lathatohoz, de az noi cipo, ezekrol meg helikopterbol is leri, hogy ferfi cipok. En sem jarok 20centis magassarkuban es nem rakom ki semmimet, de ha egyszer no vagy akkor ne hordj ferfi cuccokat ,mert rohelyes!
40/51 A kérdező kommentje:
M1 mit írtok attól még ilyet veszek,mert nagyon tetszenek ezek. Csak szeretném megtudni,hogymelyik a jobb a 4 közül. Úgysem tudtok lebeszélni róla. :) Szóval létszíves aki ide ír az csak azt írja melyik a jobb:D köszönöm.
2013. júl. 2. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!