Szerintetek melyik a jobb cipő egy lánynak?
2013. júl. 2. 10:00
1/51 anonim válasza:
Nem az én stílusom de az 1. :) 13/L
2/51 A kérdező kommentje:
Köszi:D Jöhetnek még válaszok:)
2013. júl. 2. 10:04
3/51 anonim válasza:
Akkor már szerintem is az 1. De miért nem női cipők között válogatsz? Ott is vannak hasonlóak, bár ha mondjuk 44es a lábad, az már nincs női méretben. :D
4/51 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Mindig elég fiús voltam és ezek megtetszettek nagyon :P 41-42-es lábam van :DD Ment a zöld kéz:) Jöhetnek még válaszok^^
2013. júl. 2. 10:09
5/51 A kérdező kommentje:
2013. júl. 2. 10:10
6/51 anonim válasza:
Ezek (ahogy én látom) mind férficipők, de vannak ilyen félcipők női modellben is, pl. a Deichmann-ban (múlt héten voltam ott és nagyon megtetszett nekem egy ilyesmi cipő, pirosban) De ha mindenképp ezek közül kéne választani, akkor a 3mas.:))
7/51 anonim válasza:
BOCSI, előző voltam:13/L De a 4es is jól néz ki
8/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld kéz :) Jöhetnek még a válaszok^^
2013. júl. 2. 10:14
9/51 anonim válasza:
Egyike sem tudom elképzelni női lábon, de ha esetleg fizetnek érte akkor az 1. :D
10/51 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. júl. 2. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!