Hogyan tudok olcsón, divatosan felöltözni?
Sziasztok! Ti hogy oldjátok meg, hogy divatosak legyetek, de olcsón?
Én igazából csak cipőert vagyok hajlanadó sok pénzt kiadni, mert a lábam nem bírja a kínai sz*rokat. Viszont egy pólóért fáj a szívem 8-10 ezer forintot kiadni, viszont a kínai a harmadik mosás után elfakul, nyúlik..stb. Esetleg 'márkás' boltokat tudtok, mint pl a new yorker, ahol jó cuccok, elfogadható áron vannak?
Köszönöm a válaszokat előre! =)
H&M-ben akciók esetén kapni tök jó felsőket akár 1000 Ft-ért, de vettem már szoknyát 600-ért is ott. De biztos máshol is vannak ilyen leárazások.
Okosan kell vásárolni!
Ajánlom a téli és a nyári nagy akciókat, mint ami épp most is van, úgyhogy menny most még gyorsan vásárolni ;).
Ki kell fogni a jó árakat, és nem luxus divatboltokban vásárolni.
Hogyha van stílusod, turiból is fel tudsz öltözni divatosan. Tévhit, hogy ott csak ódivatú cuccok vannak.
Én gyakran vásárolok: C&A, H&M, Pull&Bear, Bershka, NewYorker,
P&B, és Bershka nem a legolcsóbb, de ott is lehet találni jó árú cuccokat :)
Azt kifelejtettem, hogy fiú vagyok, szóval sokkal könnyebb helyzetben vagyok, mint a lányok. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
szia:) H&M , New Yorker most például rengeteg ruhát vettem hihetetlenül olcsón ebben a két boltban, pedig mi sem pazarolunk. Tehát okosan kell vásárolni, és mindig ki kell fogni az akciós időszakokat.
vagy pl. alakíthatsz is át ruhákat, van rá egy csomó ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!