Lányok nektek hány szanditok van? (magas és lapos egyaránt)
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 15:22
11/16 anonim válasza:
Ja mégsem, most jut eszembe, hogy van egy telitalpú is.
12/16 anonim válasza:
1 lapos és egy telitalpú :) 15L
13/16 anonim válasza:
Ha a saru szandálnak számít, akkor kettő. Igazából csak egy is elég lenne, de pár éve hozzám vágtak egyet tök ingyen. Egyébként inkább zárt cipőkbe járok, nem szeretem mutogatni a lábujjaimat..
14/16 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, mert sok szandálom van :D Biztos irigyek :P
15/16 anonim válasza:
Valaki biztosan nagyon irigy.
Nekem csak 1 éktalpú szandálom van. Ma készülök mellé egy lapos papucsot venni.
Másom nincs. Nem igazán vagyok cipő bolond, inkább táska, de már azt is egy éve vettem utoljára. Nagyon buta divat van. Alig találok olyat magamnak amit szívesen hordok, legyen az felső, nadrág, táska vagy cipő.
16/16 anonim válasza:
de jól megy itt néhány emberkének :D (nem beszólásból.. :) :) nekem van egy gumiszandim, fekete, szegecsekkel, meg egy sarum, bár a saru ilyen virágos, szóval nem igazán hordom, megváltozott a stilusom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!