Mit csináljak hogy ne törje fel a sarkamat az új magas sarkúm?
Figyelt kérdés
Hallotam olyanról,hogy kalapáccsal ütögetik azt hogyan pontosan és beválik ?2013. jún. 5. 20:00
1/4 anonim válasza:
hát én még erről nem hallottam, de én nyomkodni szoktam a cipőt, hogy ne legyen olyan kemény (de jó sokáig kell), de van, hogy még akkor se tökéletes, de legalább valamennyivel jobb, nekem minden balerina cipő feltöri a sarkam, ezért mindig sebtapasz van rajtam, szerintem ragasz te is a sarkadra, és akk tuti nem fogja feltörni.
2/4 anonim válasza:
pl fakanál nyelével is meg lehet "húzogatni" belülől.
A kalapácsosat még gyerekkoromba láttam. Pontosan nem tudom, de pici kalapács kell hozzá, meg valami ruha a kalapács és a cipő közé, meg valami kemény a cipőn belülre, hogy azon kalapálják.
3/4 anonim válasza:
Nekem a vizes zokni módszert javasolták, már be is vált 2 cipőmnél is :) rakj meleg víz alá egy zoknit, és úgy bújj bele a cipőbe, mászkálj benne egy kicsit. Elvileg a meleg víz hatására felveszi a lábad formáját :) meg próbáld a sarkát nyomogatni, hogy ne legyen olyan merev, az is segít:)
4/4 anonim válasza:
Vegyél testszínű ragtapaszt és ragaszd fel. Amúgy sztem tök jók azok amiket az előttem válaszolók írtak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!