Miért hiszi mindenki azt, hogy hamis a Louis Vuitton táskám, pénztárcám és cipőm?
1. ha márkásba akarsz öltözni olcsóbban is kapsz minőséget monmdjuk pull&bearre rá vanírva a márka azt nem hamisítják tudtommal.
2. ha annyira sznob vagy hogy LVbe szeretnél öltözni és érdekel mit gondolnak mások, keresd meg a hamisított termékektől miben különbözik az eredeti, mivel aki nem látja a különbséget nem is érdekli mit hordasz pláne ha márkás és még hülyén is néz ki esetleg, mindegy milyen márka.
Na mivel nem kaptam rá választ, a r*bancozónak írt levelem közzétenném itt:
Kedves 11-es!
Az 1. válaszoló vagyok, és a hülye r*banc jelzőt kikérem magamnak. Soha életemben nem szoltam meg senkit sem ha nem jarkalt markas, draga ruhakban, egyszeruen csak azokat, akik egy kinai piacon vasarolt taskarol reklamozzak, hogy az ovek bizony eredeti. Félreértés ne essék, a kínai piaccal nincs baj, csak ha az ott vásárolt holmi birtokosa hazudozik róla.
Addig nincs is semmi baj a drága holmikkal, ameddig a viselője nem ezzel akar felvagni, sznoboskodik-de a sznobsag nem az hogy valaki megengedheti magának az ilyen ruhakat, és viseli is őket, plane ha mar a sajat penzet, nem a szuleiet költő, belsőleg kedves, normális, segítőkesz emberről van szo.
Az állatmenhelyeket Én is szeretném segíteni. mivel Én nem hordok LV-t, mert Én gimis vagyok, nem is ítélem el ha valaki hprdja, akkor se, ha csak kopiarol van szó, ameddig rá nem kezd masolattal a kezeben, hogy marpedig az övé eredeti.
A gazdagabbak hidd el, támogatják a betegeket is, de azért mert bem minden pénzüket jótékony célokra szánják, meg nrm kell pket elítélni, főleg ha mármint mondtam, hogy jó ember.
Tényleg nem kiosztani akartalak, csak nem hinnem, hogy ri
r*banc lennék...
Szép napot!
Semmilyen bunkó szándékom nem volt...De könyörgöm, ne általánosítsunk már!
Egy LV táska 300-ezerről indul, 980 euro a legolcsóbb, barna, cipzár nélküli, mondogam canvas.
Nekem van LV táskám, és a New Yorkerbe az életben nem mennék be...
A világ gazdagjai nem attól gazdagok, hogy másnak odaadják.
Rengeteg olyan ember van mint a szita, döntenéd bele a pénzt, de nem elindítod vele, az önálló munkavégzés, gondolkodás felé, hanem tovább döglik, lumpol és várja a lóvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!