én most csak ideiglenesen nem mutogatom mert elkezdtem megcsinálni a körmeimet gél lakkal és nedm tudtam befejezni :D egyébként szeretnék magassarkú szandált venni csak nekem a 2-ik lábujjam nagyobb mint a nagylábujj és ez így gázul néz ki :(
2013. júl. 1. 11:14
5/8 anonim válasza:
Nekem is így van, mindig zárt cipőt veszek, vagy balerinát.
De amúgy nálam még az is van, hogy más lábujjait is utálom nézni (egy mp-re is), nem tudom miért. Lehet ez a fóbiánk :D
2013. júl. 1. 11:31
6/8 anonim válasza:
Én nem ! Én mindig mindenhova mezítláb cipőben járok, sohasem veszek zoknit mer utálom ! És én imádom mutogatni a lábamat, ha hosszú nadrágba vagyok is, azokat is felhajtom hogy mindenki lássa a szép lábszáramat és azt hogy
mezítlábra húzom a cipőim !!!
2013. júl. 1. 19:58
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is így voltam, eddig sosem vettem fel papucsot, vagy sarut! Idén nyáron eldöntöttem, hogy változtatok ezen... Utálom egyébként a lábujjaimat... :D De megtettem! Vettem egy méregdrága, gyönyörű sarut, ami tényleg annyira szerelem, hogy muszáj hordanom! (Ezt az eladónak is elmondtam a boltban, aki ennyit mondott - és úgy döntöttem igaza van - A TÖKÉLETES UNALMAS!) Úgyhogy jelentem, saruviselő lettem! :) Te is tedd félre a fóbiádat, nehezen, de nekem is sikerült! És jó érzés! :)
2013. júl. 2. 12:35
8/8 anonim válasza:
Mindig is ilyen voltam, nem szeretem mutatni a lábaimat, érdekes módon viszont kedvelem a nőkét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!