Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnák pankrációs pólót...

Hol tudnák pankrációs pólót venni?

Figyelt kérdés
Nem tudnátok nekem olyan oldat ahol tudnák szerezni bármilyen pankáricós pólót? Lehetőleg Magyarországon. Eddig ahol keresgéltem sehol sem találtam azt a 2 fajtát amelyiket én szeretném.

2013. jún. 26. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Húúúha.... Pedig én már rendeltem 2 pólót tesómnak.... Valami ilyesmi volt talán a neve, hogy h-wrestling shop vagy mi... Jajjj megkérdem tőle, aztán majd leírom a pontos nevét.
2013. jún. 27. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez volt az az oldal, viszont most karbantartás van. Hamar ideért, megbízhatóak :)

2013. jún. 27. 12:06
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom all :)
2013. jún. 27. 18:03
 4/7 anonim válasza:

[link]

parancsolj a h wrestlingshop már szinte 2 hónapja karbantartás alatt áll addig innen tudsz rendelni :)

2013. júl. 7. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
koszii:)
2013. júl. 12. 18:02
 6/7 anonim válasza:
WWE hivatalos oldaláról...: shop.wwe.com
2014. máj. 29. 09:44
 7/7 anonim válasza:

WWE euroshop.

[link]

London a székhelye, és így kevesebb a postaköltség. Hivatalos termékek vannak természetesen.

2015. febr. 26. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!