Hol tudok rendelni/venni Céline Paris pólót?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 20:39
1/7 anonim válasza:
Ebay-en 4000FT körül van :)
am nem hiszem hogy ebbe az országba tudsz venni :D am nekem is tetszik.
3/7 anonim válasza:
Vaterán, ebayen ne vegyél! Én beleestem a hibába. Mindenhol kerestem EREDETI Céline pólót, beleértve a milánói és a római üzletet, net-a-portert, stb. Milánóban mondták, hogy egyetlen egy kollekcióban szerepelt a póló, a tavaly nyáriban. Így lehetetlen hozzájutni. Rávetemedtem, hogy rendelek egyet vaterán, lesz ami lesz. Kaptam 4000 Ft-ért egy kínais, 100 Ft-ot sem érő pólót házilag nyomtatva. Még aludni sem... Az eredetiért nem sajnáltam volna 100ezer Ft-ot, viszont ezért a sz@rért a 4000-et is baromira. Most először és utoljára vettem nem eredeti terméket, soha, soha többé nem fogok! Imádom a Céline-t, mivel pólót nem kaptam, így megleptem magam egy napszemcsivel, egyszerűen imádom! Úgyhogy csak reménykedek, hogy talán a következő kollekciók valamelyikében ismét lesz póló. :)
4/7 anonim válasza:
Jesus emberek egy pólóért 100ezret?! Én elhiszem, hogy tervezői meg minden, de azért ezt már túlzásnak érzem.
5/7 anonim válasza:
Előző, neked nem mindegy? Ha valakinek van rá, és szeretné, miért ne tehetné meg? Te akkor ne vedd meg, és ennyi! Lépj túl rajta!
6/7 anonim válasza:
Én ezt nem bunkóságból írtam, de akár tetszik akár nem az átlag ember igenis fennakad ezen...
7/7 anonim válasza:
Ezen az akad fenn, aki szeret más életében, pénztárcájában turkálni... Mit kell ezen kiakadni? Én sem nézem azt, hogy te milyen ruhában jársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!