Lányok mit gondoltok egy ilyen 17 éves fiúról? (többi lent)
Figyelt kérdés
semmi ércelődés, naddzolás vagy nem is tudom mi nélkül, mit gondoltok egy olyan fiúról, akinek olyan a fütyköse, h mindig kipupulykásodik a gatyája ott, farmergatyában, vagy tesi órán, vagy sima bemelegítőben( osztálykiránduláson láthatnak bemelegítőben)fürdőgatyában, nem tudom nekem így áll és attól tartok, h azt hiszik az emberek, h merevedésem van a buszon például, amit nem akarok XDDDD szóval mit gondoltok, ha megláttok "egy pupulykás"(nem hiszem, hogy van ilyen szó:D) gatyás fiút?!2013. jún. 25. 22:51
11/11 Rebellious Dead Lady válasza:
Biztos bevett egy-két Viagrát.. xD
Ez a szóhasználat... xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!