Milyen színvilág illik a típusomhoz? Milyen ruhákat ajánlanátok?
Nyár végén/folyamán, mint sokan mások én is fel szeretném újítani a ruhatáram egy kicsit, főként hogy a nyáron sokat változtam/változok.
Olívazöld szemek, sötétbarna-világosbarna (ombre) haj, relatív világos bőr (bár sötétebb bőrhöz is mondhatnátok alternatívákat mert a nyáron kitudja, lehet sokat fogok barnulni) :))
Ötletek lányok, fiúk? :)
19 / L
szia :-)
helyedben én bemennék egy barátnőmmel egy kinai boltba, és nekiállnék próbálgatni.
ott aztán annyi tarka-barka cucc van, mint sehol máshol.
Ha ott nem tudjátok eldönteni, hogy melyik áll a legjobban, akkor sehol.
Lehet, hogy az eladók agyára fogtok menni ;-) hogy mégsem vesztek semmit, de nem baj. Ha visszarakjátok a vállfákra és felakasztjátok a helyére, nem mindegy nekik?
üdv. :-)
szerintem főleg az élénk színek(kékek,vörösek, sárgák,akár lilák, zöldek-pl olívazöld a szemedhez) állnának jól, de a pasztell színekből(drapp,világos barnák, stb.) is válogathatsz-azokhoz kicsit barnulj le:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!