Fiú staffinak milyen nevet ajánlanátok, ami illik hozzá?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem nincs. Megnézem a kutyaneveket de nem igazán volt olyan ami tetszene.
Külföldi név kellene vagy lehet magyar is de olyan ami nem túl sűrű :)
2010. dec. 15. 17:58
1/12 anonim válasza:
nekem hirtelen az jutott eszembe, hogy: Dino
3/12 anonim válasza:
második gondolatom nekem is a Killer volt :D:D (első voltam)
5/12 anonim válasza:
Cimbi, Zseton, Zsoké, Zselé, Betyár, Suba, Milo, Pascal
Majd írd meg mi lett a neve :)
6/12 anonim válasza:
Az én amstaff kanom zeusz, de ezt ne lopd el !:D szerintem a pascal helyett, a rascal(rászkál) sokkaljobb lenne :) és igen , majd írd meg milett a neve !
7/12 anonim válasza:
Ezek jutottak eszembe:
Joker, Johnny,Rocky,Bosco,Jerry, Yoda, Gringó, Hektor, Artúr, Jack, Odin, Rokkó.
Na milyenek? Tetszik?
Majd írd meg,hogy melyiket tudnád elképzelni. :)
8/12 anonim válasza:
Dimitri. Lehet Dimi-nek becézni :D Vaaagy, Igor. :) Nekem ez tetszik, olyan tekintlyt parancsoló név, nem? Szerinte de. :D
9/12 A kérdező kommentje:
Killer, Zeusz és Bosco tetszik a legjobban :)
A Dimitri nekem is eszembe jutott a 112-be pont ma hallottam xD
Tesómmal közös lesz szóval majd még neki is áldását kell adni valamelyik névre de köszike mindenkinek :)
Majd írok végül mi lett.
2010. dec. 15. 23:01
10/12 zsuzsabazsa válasza:
Egy ismerősömnek volt régen egy pit-je azt úgy hívták, hogy Roscó Guzmics Serif. Ez egyben sem rossz. De külön külön is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!