Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszavihetem, visszaadják a...

Visszavihetem, visszaadják a pénzt? (Tesco)

Figyelt kérdés

A Tescoban vettem múlt héten egy ruhát nem tudtam felpróbálni, mert kígyózó sor állt a próbafülkéknél, nem volt türelmem megvárni.

Otthon belebújtam és nem tetszik.

Vissza akartam vinni, vissza is vittem, a vevőszolgálatos viszint nem foglalkozott velem, mondván helyettesít, nem adhat vissza pénzt. Azt mondta máskor is visszavihetem a ruhát.

1. Ha visszaviszem, visszaadják a pénzt?

2. Csak ugyanabba a hipermarketbe vihetem, másik városba nem veszik vissza? (Budapesten vettem, de Szegeden jobb lenne kicserélni, mert közelebb van)

Köszönöm szépen! Benne vagyok még a 8 napban, azt hiszem ez a szabály, blokkom megvan.

2013. jún. 24. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem visszafizetik, hanem levásárolhatod, vagy másra cserélheted.

Nekem ingem volt így, ugye azt nem lehet próbálni...

otthon felvettem egyik jó, másik nem, pedig egy méret volt.

Visszavittem, mondták, hogy természetesen ki lehet cserélni (így is, hogy már kibontottam...) ki is cserélték egyből.

Másik városban szerintem lehet, elvégre egy cég az egész.

2013. jún. 24. 12:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igazából a vevőszolgálatos nekem is azt mondta, cseréljem ki nyugodtan, mire mondtam neki, hogy én inkább a pénzt kérném vissza. akkor mondta, hogy azt nem tudja megcsinálni, mert helyettesít -.-"

igen, remélem megoldható a másikban városban is :)

2013. jún. 24. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Az hogy neked nem tetszik, nem jó a méret az nem kötelezi a céget semmire. Az hogy cserél egy gesztus tőlük. Pénzt visszaadni végképp nem köteles, az más hogy sok cég (Zara, H&M stb) pénzt is visszaad 30 napon belül de ez tényleg csak egy vevőbarát gesztus mert amúgy csere stb csak minőségi kifogás esetén lehetne joggal elvárni.
2013. jún. 24. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:

több, mint 8 nappal a vásárlás után visszavittem, megkérdezték kicserélem-e a ruhát egy másik méretre vagy levásárolom egy másik termékre, esetleg visszakérem a pénzt.

Pozitívan csalódtam a Tesco-ban!

(visszakértem a pénzt, de a hétvégi bevásárlást ott végeztem :D)

2013. jún. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!