Ti a mai trendben mit tartotok elfogathatónak, és mi az, amit örökre száműznétek a divatból? Ti milyen stílust képviseltek, milyen az ízlésetek?
Mindent elfogadhatónak tartok, ami ízléses. Ba dum tsss.
Nincs különösebb stílusom, felveszem azt, ami tetszik és jól áll.
Amit száműznék:
- cicanadrág. hosszú felsővel, rövid felsővel, mindegy, ronda. Nem lehet ízlésesen hordani. Ha valakinek jó a feneke, akkor sem néz ki benne jól.
- Neonszínű ruhák. Igénytelen, telepi, ronda.
- Pántnélküli felsők melltartóval, és ahogy fentebb írták, leakasztott pántú melltartókkal...
- Szilikonpánt.
- Túl rövid rövidnadrágok és szoknyák, amikből kilóg az ember feneke. Egyszerűen nem lehet szép.
- Túl szűk rövidnadrágok és szoknyák narancsbőrös testen.
- Alsónadrág/tangavillantós nadrágok. Mintha bárkit is érdekelne az illető koszos, szakadt fehérneműje.
- Strandpapucsok utcán. (Nyilván nem azokra gondolok, akik épp strandról jöttek, vagy leszaladtak a boltba, hanem akik napi szinten hordják és csattogva, büszkén lépdelnek benne, miközben a fekete talpuk, amire fél Budapest ráragadt ki-kivillan.)
Nem tiltanék be semmit, de van ami nem jön be nekem:
- Bugyi hosszúságú rövidnadrágok,
- feszülős gatya pasiknak
- pánt nélküli ruha melltartópánttal
- szükséges méretnél kisebb ruhadarabok
- cicanaci rövid felsővel
- ugg csizmák
Az én stílusom elég vegyes, néha egész fiús, koptatott farmer, sportcipő, sima póló, néha meg lányos, csinos fölső, szoknya, magassarkú. Nem szeretem a túlzó darabokat: túl rikító szín, túl rövid, túl hosszú, túl magas sarok, túl kivágott, stb.
Amit száműznék:
- bugyi nagyságú sortok
- wedge sneakers
- cicanaci rövid felsővel
- nike magassarkú
- nagy kivágású felsők
- fiúknál a feszülős póló
- szandál zoknival
- strandpapucs utcára
Most más nem jut eszembe :D
rockernek tartom magam, úgy is öltözöm-de szerintem ez nem jelenti azt, hogy az ember lánya ne vehetne fel miniszoknyát vagy magassarkút-de ez más kérdés.
amit még csírájában el kellett volna fojtani :
-cicanaci nadrágként használva
- ülepes nacik
- tökig letolt nadrágok
-neon cuccok
-csillagos-koponyás-burjánzó virág mintás felsők/ruhák/minden
-matyó hímzett tornacipők, táskák, egyebek
- vintage-nek nevezett sehol sem trendi vagy divatos vagy szemetgyönyörködtető cuccok, amiket viselőikkel együtt lőnék bele a Holdba
-sminktetoválás, henna (undorító,senki nem tudja normálisan megcsinálni) microdermal
- geek szemüvegek boldog-boldogtalanon..
- amcsi vagy akármilyen zászlós felsők
- piros-lila ruhadarabok keverése
- fullcap
- rózsafüzér/sima kereszt nyakban (??)
- nyári csizma (????)
- kukás zsák anyagú téli kabátok
- usánka
-szőrmés táskák ---
- viccesnek szánt, különben abszolút humortalan, felvágós pólók..
- sex&drugs&minden más feliratú trikószerű akámik lehetőleg szintén neon színben
- műanyag (de konkrétan fullosan műanyag) papucsok megspékelve egy két természetesen műanyag rózsácskával
- hogy minden tele van szegeccsel
- ezek a fülláncok vagy mik
- converse cipő
- tiszta-ez csak azért mert státusszimbólumként használja a sok alteros akinek az apja gazdag:)
perpill ennyi
Fulcimpalanc
szogletes szabasu felsok
Gumikarkoto
Fenekvillantos holmik
Rajzolt, vastag szemoldok
Nehany tipusu platformos cipo
Deszkas cipo lanyoknak
Piercing
Mi a baj a magassarkúkkal és a miniszoknyával? Ha valaki azt szereti, hadd viselje. Én is a nőiesebb vonalat képviselem, én meg a deszkás cipőtől tudok kiborulni. De ha már itt tartunk:
- a gagyi, flitteres és feliratos kínais felsők
- cicanadrág rövid felsővel
- magassarkú tornacipők
- rövid haj lányoknak
- hosszú haj fiúknak
- SZILIKONPÁNT
- neon színű felsők
- hegyes műkörmök
- eleve a műköröm
- fosbarna nadrág a páwa fiúknál
- V kivágású és köldökig dekoltált fehér/rózsaszín felső szintén a fiúknál (a V kivágás szexi is tud lenni egy fiún, de nem az említett csoport tagjain)
Nagyjából ennyi. Mindazonáltal, felőlem mindenki viselje azt, amit akar, ha jól érzi magát benne, akkor túl sok közöm nincs hozzá. Én ahogy említettem a nőies stílust képviselem, szoknyákat hordok a leggyakrabban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!