Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek most ősszel/télen...

Szerintetek most ősszel/télen fognak újra a New yorkerben, a h&m-ben, stb-ben usánkát árulni? (Mármint amilyet én néztem)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nyár van, meg minden, de az utobbi időbben böngészgettem az usánkák körül. Eleve érdekeltek az orosz sapkák, így tévedtem ezekhez a sapkákhoz. Keresgéltem egy pár katalógus között, ahol volt usánka, és amint beköszönt a hidegEBB idő, azonnal szeretnék olyat venni. Na mármost, ėn eleve olyanokban gondolkodok, amelyek amolyan "full szőrösek", mint pl ez, amit néztem: [link]

A gond csak az, hogy férfi vagyok, és ilyet nem nagyon találtam férfi besorolásban. Szóval szerintetek fognak ilyet adni majd ősszel vagy télen a fenn felsorolt boltokban?

2013. jún. 19. 00:48
 1/2 anonim válasza:
szerintem biztosan, ha mégsem, írsz valamelyik bolt tulajdonosának, hátha van e még raktáron. De biztosan nem tűnik el.
2013. jún. 19. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod! Több ember véleményet meghallgatnám, addig is köszönöm! (Már egy ideje érdekelnek ezek a 'full szőrösek')
2013. jún. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!