Jó melltartó méretet vettem, ha a mellem teljesen kitölti a kosarat, de a pántot teljesen hátra kell állítani? Mármint a kis pántállító pöcök van a hátamon, a pánt legvégén, amit másoknál a váll magasságában látok.
jót vettél
sajnos sok melltartót így gyártanak. nekem is soknál a végén van
a baj az, hogy a mosástól meg fog nyúlni, és nem lesz hova húzzad
nekem már ment a kukába így nem egy
ha kisebbet vennél, akkor meg a kosár nem lenne jó
mindig fel kell próbálni, és ha le kell végig húzni a pöcköt, inkább ne vedd meg
A kosár valószínűleg jó, viszont a pántoknál nem értem mit írtál.
Akkor jó ha a vízszíntes pánt egy magasságban van a melleddel; ha már felcsúszik hátul az rossz.
Az sem jó ha a két kisebb pántot állítják szűkre és azzal próbálják felhúzni/megtartani a mellüket. Ilyen esetben a vízszintes pánt nagy. Vagy alapból nagy volt, vagy elnyúlt a melltartó.
Az utolsónak:
A két vállpánton lévő húzható kis műanyagot (fogalmam sincs mi a neve) kell teljesen hátrahúznom, hogy kényelmes legyen, tehát a hátamnál van a keresztpánt felett. Ha kicsit feljebb húzom, akkor már kicsit szorító érzésem van tőle, na meg kibuggyanok a melltartóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!