Mit tudnék csinálni? Nincs rá pénzem, de már nagyon rossz így.
Minden ruhám turkálóból van, ami azért nem lenne baj, csak már mind legalább 2-3 éves.. Némelyik lyukas vagy rossz a cipzára, a legrosszabb pedig hogy szinte mindegyik foltos (gondolok itt az elég kellemetlen izzadságfoltokra). Nagyon rossz érzés ilyenekben járni. Anyukám azt mondja örülnöm kéne, más országokban éheznek.. Amikor felhozom, hogy vehetnénk normális boltokból is ruhákat, rögtön mondja hogy a plázákban minden drága (nála egy póló 2000ft felett számít drágának). Amit viszont nem ért meg, az az, hogy én szívesebben járnék "drága" holmikban, mint amilyenekben most. Januárban vettem magamnak egy pólót az egy heti ebédpénzemből, a szüleim pedig finoman szólva lecsesztek.
És nem, nem élünk rosszul. A szüleimnek jó állása van, sosem éheztünk és nem nélkülöztünk.
Szeretnék magamnak pénzt keresni, de nem nagyon találok diákmunkákat. Nem tudom mit kéne csinálnom. :(
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!