Ti másnapra mikor válasszátok ki a ruhát csajok?
Figyelt kérdés
előző este vagy spontán jön...2013. jún. 15. 23:10
1/8 anonim válasza:
Én aznap reggel szoktam, de mivel rengeteg ruhám van, mindig van mit felvegyek, úgyhogy ez max 10 percet vesz el a reggelemből!:)
2/8 anonim válasza:
ami a kezembe esik, vagy ami a legszimpibb a szárítón. nem nagyon izgat fel:D
4/8 anonim válasza:
Attól függ,hogy milyen alkalom. Régebben mindig csak indulás előtt választottam ruhát,de gyakran jártam úgy,h nem volt kimosva az a póló,ami illett volna az adott gatyámhoz,vagy ilyesmi problémáim voltak.:D
Most már jobban adok magamra. Mikor sulis idő van,akkor előtte levő nap délután v este,vagy ha nincs kedvem hozzá,akkor csak reggel (de az elég ritka).
Most viszont h szünet van,így általában itthon vagyok,mindig van elég mosott ruhám is:D ilyenkor ha tudom előre,h menni fogok valahova,akkor van h már napokkal előtte eltervezem,miben megyek (főleg ha buliról v randiról van szó). Ha viszont spontán kell menni,akkor csak felkapok valamit gyorsan. :)
20/L
5/8 anonim válasza:
Én indulás előtt kb 20 perccel szokta szaladgálni, hogy mit is kéne felvenni..:D
7/8 anonim válasza:
Én, ha vmi eseményre megyek, akkor előző este tervezem el, h mit fogok felvenni, amúgy meg mindig reggel. :)
8/8 anonim válasza:
Előző este. Van, hogy két szettet is kiválasztok arra az esetre, ha netán nem olyan lesz az időjárás, mint vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!