Csajok! Ha azt mondananak nektek, hogy valasszatok 10 NOI parfumot az AVONBOL melyek lennenek azok? Csak avonos lehet!
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:58
1/8 A kérdező kommentje:
Minden ertelmes valaszadot felpontozok
2013. jún. 6. 18:59
2/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Első körben kérném az összes Scentini kölnit (jelenleg azt hiszem 3 van forgalomban), aztán Summer White, Secret Fantasy, Hervé Léger Intrigue, Spotlight, Outspoken by Fergie, Percieve Dew, Rare Sapphires.
6/8 anonim válasza:
City Rush Glamour
City Rush
Eternal Magic Enchanted
Eternal Magic
Incandessence
Infinite Moment
Infinite Seduction
Little Black Dress
Perceive Dew
Riviera Goddess
7/8 anonim válasza:
Nem mindegyiknek tudom milyen illata van, de ezek lennének:
City Rush
Christian Lacroix mind a 3
Célébre
Rare Diamonds
City Rush Glamour
Outspoken
Little Red Dress
Herve Leger
8/8 anonim válasza:
City Rush
Infinity moment
Far away
Rare Pearls
Viva by fergie
Scentini(azt hiszem igy irjak.) ebbol van tobb fajta is, nekem a sotet rozsaszinu van, de nagyon szeretem:) tobbet nem tudok irni, mert nem vagyok tapasztalt, de ezek kozul mind vagy tetszett vagy bevalt:) remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!