Ciki a rövidnadrág, ha nagyon vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Félek felvenni farmersortot mert nem akarom hogy csúfoljanak, anorexiásnak nevezzenek. Ti kicsúfolnátok valakit az utcán, ha nagyon sovány lenne? És milyen bikinit vegyek, hogy a strandon se csúfoljanak ki? Már volt erre példa, hogy beszólt egy csaj (kövér volt), és a szintén kövér barátnői kiröhögtek. 15/L2013. jún. 15. 21:30
1/6 anonim válasza:
vedd fel nyugottan :) n is elég vékony vagyok és felveszem a rövidnadrágot meg bármi mást is :) azok a dagadékok meg azért csufoltak ki mert ők nem lehetnek vékonyak :D vagy jobban örülnél ha a rövidnacibol kifolyna a zsírod? :))
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, nem normális az olyan ember aki emiatt kicsúfol, én inkább csak irigykednék :) 17/L
3/6 anonim válasza:
Valakinek iylen az alkata,és nem tud vele semmit se kezdeni.Nyugodtan hordj.Ne hogy már megsülj csak azért,mert a dagadt csaj(aki szintén nem tökéletes) beszól neked.A kövérek nagy része azért nem a betegsége miatt kövér,szóval valószínű,hogy a csaj tehetett is arról,hogy hogyan nézett ki...
4/6 anonim válasza:
Első, én is vékony vagyok, de azért próbálj már meg diszkrétebben és toleránsabban fogalmazni:DD
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, nem kell azért nyáron hosszúnadrágba járnod, mert vékony a lábad :) akinek nem tetszik, az ne nézzen oda ;) ne törődj velük, had mondják, ha ez az egyetlen örömforrás az életükben :D
6/6 Zserno válasza:
Mikor fogják az emberek megérteni,hogy nem a másik ember miatt választok egy ruha darabot hanem kizárólag csak magam miatt.A lényeg,hogy tetszen neked és kényelmes legyen.Soha de soha ne halgasson senki semmiben a másikra csak ha tudja,hogy igazi jó barát és nem akar neki rosszat....A begyepesedett márka mániások és másokat csesztető izmoskák aki azt hiszik ,hogy a vörös szönyegről jöttek azokra meg pláne ne halgasson senki.Ha van pénzed és szereted a márkás cuccokat akkor ved meg.Nincs azzal semmi baj csak soha ne juss el odáig,hogy olyan embereket alázol meg aki nem teheti meg,hogy márkás ruhát vegyen vagy csak nem érdekli...Ezt tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!