Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meik a legjobb ruha bolt?

Meik a legjobb ruha bolt?

Figyelt kérdés
Kedvenceim american eagle,camauei,promod
2013. jún. 15. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Stradivarius, Zara, Orsay
2013. jún. 15. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

H&M ---> nagyon vagány, egyedi ruhadarabok, viszonylag olcsó, különösen amikor leárazások vannak. Széles kínálat: sport cuccok, fehér neműk, harisnyák, pizsamák, fürdőruhák, alap dolgok (H&M Basic -> abszolút alapvető cuccok, mint egy fehér top, fekete szoknya, stb., ezek általában nagyon jó áron vannak!), a gyerek, illetve a bébi osztály is rendkívül aranyos dolgokat tartalmaz, cipők (gyerekeknek is!), ékszerek (ezek annyira nem minőségiek, de azért lehet találni 1-2 hordható darabot), táskák, stb... Minőségi darabok. (Nálam viszi a pálmát!!!!!!)

New Yorker ---> Viszonylag drága, annyira nem fantasztikus dolgok, de mindig találhatóak leárazott (áron aluli!!) jó dolgok. Egyébként sok csinos ruha van itt, de azok általában elég drágák.

ZARA ---> Nagyon drága, de nagyon szép, elegáns, minőségi dolgok. Látszódik a viselőjéről, hogy ad a külsőre. (egyébként nagyrészt az újgazdagok járnak ide...)

C&A ---> viszonylag olcsó (egyébként rapszodikus :D) áru dolgok boltja. Egyébként halászni kell, a cuccok kb. 50%-a nagyon csinos, és azoknak is az 50%-a elég jó áron van :)

Akkor vannak külföldi, Magyarországon nem lévő ruhaboltok is:

Forever 21 (én még nem voltam itt, de az amerikaiak IMÁDJÁK)

PimKie (van innen egy sálam, jó cuccaik vannak!! :D)

2013. jún. 15. 13:45
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. jún. 15. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
tally weijl jo cucok föleg leárazásnál, new yorker eléggé dréga de ott is ki lehet fogni jo cuccokat olcso pénzért:D, mayo chix drága de luxus csilli villi cuccok, terranova néha vannak csak nagyon jo cuccok, cosmosba csak kinaicuccok vannak kevesebb pénzért ott csak 10 esetből 1x ha kitudok kapnivalami jót. zarába egszer vettem csak egy miki egeres felsőt ami csikos
2013. jún. 15. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
stradivarius legeslegjobb meg bershka 17L
2013. jún. 15. 23:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én kedvenceim a New Yorker, H&M, Bershka, . Szeretem még a Tally Weijl-t is. :)
2013. jún. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!