Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen leggings-t mivel...

Egy ilyen leggings-t mivel lehetne felvenni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

az a baj hogy nagyon átlátszó az anyaga, mint egy harisnya, úgyhogy rövid pólóval nem lehet felvenni:S

2013. jún. 14. 16:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

magyarázzátok már meg hogy például egy ilyen anyagú leggins mégis hogy látszanak át:D

[link]

mondom hogy nem az ilyen vékony anyagú fekete átlátszó leggigsekre gondoltam...

2013. jún. 15. 11:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem kell rövid pólóval felvenni ha megvan az alakod hozzá. Azért nem mert nem nadrágnak való. Olyan mintha melltartóba mennél ki az utcára. Miért ne csinálhatná bárki akinek megvan hozzá az alakja?
2013. jún. 15. 11:40
 13/15 A kérdező kommentje:

de egy farmer anyagú leggings pontosan olyan mintha egy sima farmer lenne...max csak nincs rajt zseb..és persze sokkal kényelmesebb mert nem nyom a cipzár és nem kell azért aggódnom, hogy vajon fel van a húzva a sliccem:D

szerintem simán lehet rövidebb pólókkal is...jó persze én sem ilyen köldökvillantós hastoppokra gondoltam..hanem egy ilyen hosszúságúra pl [link]

2013. jún. 15. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a nadrágot tényleg ne hord rövid pólóval. Minimum olyan hosszúságú legyen, hogy a combod felső harmadáig érjen, az az ing, amit belinkeltél szerintem túl rövid. Én személy szerint vagy valami bő, hosszú fekete inget hordanék hozzá, vagy egy fekete miniruhát vennék rá :)
2013. jún. 15. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem is vmi fekete hosszu poloval, amin keresztek vannak vagy 3szögek vagy ilyesmi:D
2013. jún. 15. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!