Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen leggings-t mivel...

Egy ilyen leggings-t mivel lehetne felvenni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

az a baj hogy nagyon átlátszó az anyaga, mint egy harisnya, úgyhogy rövid pólóval nem lehet felvenni:S

2013. jún. 14. 16:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem valami hosszabb fekete póló jó hozzá :)

tetszik amúgy :D

2013. jún. 14. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Leggings-et alapból nem hordunk rövid pólóval -.- Amúgy hosszú fekete fenék alá érő egyberuhát tudnék elképzelni hozzá.
2013. jún. 14. 16:53
 3/15 A kérdező kommentje:

[link] egy ilyesmi ing milyen lenne?

amúgy meg vastagabb leggingset miért ne lehetne rövid pólóval?:D

2013. jún. 14. 17:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert undorító ahogy lépéskor a segg minden rezdulése látszik. Meg attól hogy azt hiszed hogy elég vastag és nem látszik át, attól az még lehet áttetsző. pl végignézek egy pilates órán, általában mindig van valaki aki számomra felfoghatatlan okból abban jön tornázni, én véletlenül odanézek és kb elhányom magam mert "nadrágon" átsejlő seggeket látok. Pedig szerintem ők is úgy jönnek tornázni hogy azt hiszik hogy nem látszik át.
2013. jún. 14. 17:20
 5/15 A kérdező kommentje:

persze akinek nincs meg hozzá az alakja azon nyilván undorító.. azt én se szívesen látom. De akinek meg van az alakja miért ne hordhatna olyat ami nem látszik át?

Én is szeretek leggingst hordani mert kényelmes:D és amik nekem vannak abból egy sem látszik át:D

2013. jún. 14. 17:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hú nagyon művészi, olyan mintha tetkó lenne a lábon. *.*

Amúgy szerintem mindegy, hogy mivel veszed fel, csak a feneked ne egyen kint, még ha jó az alakod AKKOR SE!

2013. jún. 14. 17:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert a leggings nem nadrág!!
2013. jún. 14. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vankét leggingsem.. egy Kék, és itthon hordom.. Tök kényelmes, de eszemben sincs kimenni vele az utcára!!!!

A fekete, na az rendes vastag sztreccs anyag, de mégis cefettül idegesít, mikor abban mászkálok az utcán, mert olyan, mintha nem lenne rajtam nadrág! Én már csak ilyen maradi vagyok...pedig aztán jó alkatom van, csak nem szeretem magam mutogatni

23/L

2013. jún. 14. 19:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, itthon én is felveszem rövid pólóval, ha úgy esik :D De utcára sosem. Egyszer vettem fel rövidebb felsővel és be is szóltak, hogy átlátszik, úgy beégtem, hogy azóta csak is hosszú pólóval veszem fel.
2013. jún. 14. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
kislány a leggings nem nadrág, és ha a világ legjobb alakú csaja is öltözik fel úgy, hogy a popsiját nem takarja a felső, az undorító.
2013. jún. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!