S. O. S. Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy irodai munkára és ma kell bemennem egy személyes találkozóra. Arra gondoltam, hogy felveszek egy fekete nadrágot, lazac színű blúzt meg egy topánkát vagy fekete sarut. De olyan szinten meleg van, hogy ebben a nadrágban meg fogok sülni.. a cicanadrágom meg nagyon átlátszós, szóval kilőve. Mit vehetek fel oda, ami azért még belefér?#semmisemmi
2013. jún. 14. 07:30
1/5 anonim válasza:
Cicanadrág.. ilyen hogyan jut eszedbe egy állásinterjúra.. :D
Nincsen szoknyád? Nem muszáj fekete-fehérben lenned, lehetsz csak elegáns ruhában is.
2/5 A kérdező kommentje:
vastagabb cicanadrág:D nem tudom, csak gondoltam hogy az nem annyira gáz
van szoknya, de ilyen igazi ünneplős és nagyon nem szeretem..
2013. jún. 14. 09:34
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen komoly munkára jelentkeztél, de ilyen ruhában nem illik megjelenni...
Itt főként a cicanadrágra és a sarura célzok.
Szerintem a legjobb összeállítás egy lehetőleg sötét színű blézer világos/színes blúzzal, és sötét szoknyával. Cipőnek pedig alacsony sarkú, elegánsabb cipő.
4/5 A kérdező kommentje:
irodai munáról van szó. nem nagyon mondták még el, hogy mi lesz a dolgom, majd most, amikor találkozunk
2013. jún. 14. 09:50
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!